We mogen weer groepslessem buiten

Good morning Yoga!

Yoga bij zonsopkomst

UPDATE 17-6: WE ZITTEN HELEMAAL VOL! 

21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Yoga Dag. Wereldwijd zijn er deze dag duizenden yoga-events en ook Sportcenter Allround doet mee! Het doel is om bij te dragen aan een betere wereld en die begint bij jezelf. Met yoga creëer je een positief effect op jezelf en jouw directe omgeving. Daar komt bij dat 21 juni ook nog eens de langste dag van het jaar is. Dat moet gevierd worden en daarom nodigen we iedereen uit om mee te doen met onze Good Morning Yoga!

Wat gaan we doen?

Op zondag 21 juni verzamelen we om 5 uur ’s ochtends op het parkeerterrein van Sportcenter Allround. In stilte lopen we, zoveel mogelijk in je eigen tempo maar wel met aandacht voor elkaar, naar een grasveld in de buurt van ons sportcentrum. Doordat je stil bent, kun je jezelf openstellen voor alle kleuren, geuren, geluiden en andere sensaties van het moment.

Aangekomen bij het grasveld zullen we met elkaar een yogasessie doen terwijl de  zon opkomt. Uiteraard kan de bekende zonnegroet niet ontbreken. Na de sessie lopen we met elkaar terug naar het centrum waar we met elkaar zullen genieten van een welverdiend gezond ontbijt en uiteraard alles op 1,5 meter.

Schrijf je snel in want er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Namaste,

Team Sportcenter Allround

We zitten helaas vol! Bij aanmelden kom je op de reserve lijst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.