Roosterwijzigingen + nieuwe Yoga lessen!

De zomervakantie is weer voorbij en ons rooster ondergaat de nodige updates. Bovendien hebben we er vanaf oktober twee nieuwe yogalessen bij: YINYANG YOGA en SATYANANDA YOGA!

Met Yin Yang Yoga keert docente Sandra terug op de club. Sandra was voor de zomer actief bij Allround met de Yin Yoga op de maandagochtend. Deze lessen vinden vanaf oktober elke donderdagochtend om 09.00uur, en elke vrijdagavond om 19.00uur.

Bij Satyananda Yoga staat Annemarie voor de klas. Deze topper geeft momenteel de Hatha-Yoga trainingen, waar ook een extra editie van op het rooster komt. De Sayananda lessen zijn er elke vrijdag om 08.45u.

Overige wijzigingen:

 • Nieuw: maandag Total Fit: 9.00 uur
 • Nieuw: dinsdag Hyrox: 18.45 uur
 • Nieuw: Donderdag Yin Yang yoga om 9.00 uur met Sandra (vanaf 1 oktober)
 • Nieuw: Vrijdag Hatha yoga 7.30 uur (I.P.V. Bodymechanis)
 • Nieuw: vrijdag 8.45 uur Satyananda Yoga voor soepele gewrichten met Annemarie
 • Nieuw: Vrijdag 19.00 uur Yin Yang Yoga met Sandra (vanaf 1 oktober)
 • Zaterdag Bodypump om 7.45 uur 60 minuten en 9.00 uur 45 minuten
Natuurlijk vind je deze wijzigingen in de Sportcenter Allround App, waar je je 24uur van te voren kunt inschrijven voor je favoriete les!

1 gedachte over “Roosterwijzigingen + nieuwe Yoga lessen!”

 1. Jammer, jammer, jammer! Al zoveel yoga, pilates, bodymechanic en bodybalence. Echt wel goeie lessen hoor maar oh wat missen we de bodyform, de bbb, de step. Kortom, de low impact lessen.
  Kijk nog eens naar het rooster. Misschien wel een onderzoekje doen bij de leden. Ik ben ervan overtuigd dat deze lessen vollopen.
  Groet, Els

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *