Padel in regio Delft

Ontdek nu de razend populaire sport padel bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, nabij Delft. Het is mogelijk om lessen te volgen in padel bij onze sportschool in regio Delft. Wil je gewoon een balletje slaan met je vrienden? Boek dan nu een padel-ruimte in regio Delft en ontdek de populaire sport die uit Spanje is overgewaaid. Padel is een mix van tennis en squash.

Op zoek naar een sportschool die écht bij je past?
Kom Allround gratis uitproberen!

Ontdek de mooie sport padel en volg de lessen in regio Delft

De lessen padel worden gegeven door de instructeurs van onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft. Je leert hoe de sport werkt en wat de spelregels zijn. De padellessen vallen onder onze groepslessen. Je speelt padel namelijk met vier mensen op één baan. Heb je al wat vaker verschillende lessen padel gevold bij ons in regio Delft en wil je gewoon een balletje slaan met vrienden? Boek dan nu een padel-ruimte bij onze sportschool in regio Delft en speel padel met vier van je vrienden. Padel is ook een hele leuke sport om aan jongere mensen te leren. De sport wordt namelijk steeds populairder. Zo kunnen kinderen ook bij ons sporten. We bieden verschillende jeugdlessen, waaronder padel, aan waarbij we kinderen leren hoe ze in een team kunnen sporten. Kinderen leren hoe ze moeten tennissen maar ook hoe ze moeten squashen, padel is hier namelijk een perfecte combinatie van. Ontdek nu de mogelijkheden en begin met het volgen van onze lessen in padel bij onze sportschool in regio Delft.

Boek nu een padel-ruimte bij onze sportschool in regio Delft

Wil je een padel-ruimte boeken bij onze sportschool in regio Delft? Neem dan contact op met de experts van onze gym. Bel naar  015 – 2578924 of stuur een e-mail naar het e-mailadres info@sportcenterallround.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wie weet zien we jou binnenkort wel op de baan.

Vragen? Neem contact met ons op!