PadelFest: de terugblik

Zaterdag 15 oktober was het zover: het eerste Sportcenter Allround padel toernooi gecombineerd met Oktoberfest!  Er deden 24 teams van verschillende niveaus mee. Zo hadden we teams die meerdere uren per week op de baan staan tot teams die nog nooit een racket hadden aangeraakt wat uiteraard hilarische taferelen gaf.

Onder toeziend oog van de toeschouwers werden er prachtige poulewedstrijden gespeeld. We gingen van start met 8 poules van 3 teams. Na de poulefase gingen we door met een wedstrijden in een afvalsysteem. De beste nummers 1 tegen elkaar, de nummers 2 en de nummers 3. Tussen de nummers 1 en 2 werden er nog spannende halve- en finales gespeeld.

Na twee zinderende finales waren de beste van de nummers 2 uit de poulefase Bart en Anouk, die wonnen van Ruud en Ferry.

In de ultieme finale tussen de nummers 1 uit de poule versloegen Jurre en Olaf het team van Sjoerd en Siem.

Na het paddelen was het tijd om de dorst te lessen met heerlijke halve liters Weizen bier. De Duitse Oktoberfest muziek klonk luid door de speakers en de rivaliteit en pijn van het verlies op de baan verdween direct na de eerste slokken bier. Het feest werd niet alleen gevierd door de overwinnaars maar door iedereen. Precies zoals in de olympische gedachte… meedoen is belangrijker dan winnen!

Hou de socials en de website in de gaten want dit padeltoernooi smaakte naar meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *