Ingrid en Robert dankzij Vytal al 16kg kwijt!

Ingrid en Robert beiden al ruim 5 jaar fan en lid van Allround. Robert’s favoriete lessen zijn HIIT, buikspierkwartier, Bodymechanics en Bodypump. Die van Ingrid zijn Circuit en Bodymechanics. Aan sporten geen gebrek, maar ze vonden dat het tijd was voor nog meer resultaat.

Ze informeerden naar de mogelijkheden van ons afvalprogramma: Vytal. Omdat Vytal destijds een nieuwe module had ontwikkeld: ‘’de partnerkoppeling’’ zagen ze dit helemaal zitten. Onder begeleiding van Jacqueline zijn ze van start gegaan. En na 8 maanden mag het resultaat er wezen. Ze delen graag hun verhaal.

Samen afvallen met de Vytal Partner module

“We wilden samen gaan afvallen en fitter worden maar niet volgens een streng dieet. Het belang daarvan is dat je samen hetzelfde doel hebt en elkaar motiveert. Elke kilo telt tenslotte mee. Met de partnerkoppeling zorgt coach Jacqueline ervoor dat we hetzelfde kunnen eten en geen aparte maaltijden hoeven te maken wat een hoop gemak met zich meebrengt. De variatie is enorm, en je kunt altijd de maaltijden wijzigen als je dat wilt.”

‘Geen dieet maar een gezond voedingsprogramma

“De app is zeer gebruiksvriendelijk. Met eigen invulling van ingrediënten, hoeveelheden en producten. Denk aan vis ,vlees of vega, of dingen die je niet lekker vindt. We hebben ons doel nog niet behaald, maar zijn op de goede weg! We wilden geen crashdieet maar meer een gezond voedingsprogramma volgen. Maar we zijn nu 8 maanden bezig en zijn beiden 8 kilo kwijt, terwijl wij ons in het weekend ons wijntje en lekker hapje niet hoeven te laten staan! We bevelen VYTAL zeker aan, omdat het lekkere en makkelijke recepten zijn. Wij ons daardoor zeker fitter zijn gaan voelen!”

Iets voor jou?

Wil jij ook eindelijk eens jouw droomgewicht realiseren? Of gewoon gezonder worden? Lees hier meer over VYTAL. Meteen informatie van onze coaches, of direct starten? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen meteen contact met je op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *