Dé sportschool van Den Hoorn en Delft!

DE COUNTDOWN IS BEGONNEN!

Uren
Minuten
Seconden

TOT WE WEER OPEN GAAN!

VEILIG SPORTEN BIJ ALLROUND, DÉ SPORTSCHOOL VAN DEN HOORN, DELFT EN WESTLAND

Bij sportschool Sportcenter Allround in Den Hoorn, nabij Delft en Westland, kun je ook in deze tijd terecht voor een geweldige ervaring op het gebied van fitness en andere sporten. Met het grootste lesaanbod en de meest persoonlijke begeleiding van de regio, staan wij garant voor de fijnste sportieve beleving. Helemaal afgestemd op JOUW persoonlijke wensen en doelen. Ook online!

NIEUW VOOR ONZE LEDEN: LIVE-trainingen online en Online Workouts!

Fitness is bij onze sportschool vlakbij Delft en Westland een beleving. We halen elke dag alles uit de kast om je niet alleen bij elk bezoek uit te dagen, maar je bovenal met een trots en voldaan gevoel naar huis te laten gaan. Bij Sportcenter Allround beleef je het ware vijfsterrengevoel. Dat is onze garantie!

Sportcenter Allround, nabij Delft en Westland, is niet voor niets verkozen tot de een na beste sportschool van Nederland. En we doen er natuurlijk alles aan om die nummer één positie te pakken te krijgen!

VEILIG TRAINEN TIJDENS CORONA

UPDATE 14 DECEMBER: Helaas moeten we tot en met 19 Januari 2021 onze deuren gesloten houden. Uiteraard vinden we dit teleurstellend maar hebben we vertrouwen in het beleid van de overheid en ook deze keer zullen we met man en macht werken aan mogelijkheden om je thuis fit te houden.

Verantwoord en veilig fitnessen tijdens Corona doe je bij Sportcenter Allround. Ook in deze gekke tijd kunnen we onze leden in ons indoor sportpaleis ontvangen.

We hebben alle maatregelen getroffen om een veilige sportomgeving te creëren, en overtreffen zelfs de gestelde voorwaarden van het RIVM. Lees hier meer

In onze moderne trainingsruimtes bieden we het breedste aanbod sportlessen aan van de regio. We geven in deze tijd in aangepaste vorm groepslessen, om onze leden te motiveren en in beweging te houden. Daarnaast hebben we in deze periode heel veel ruimte (totaal 600m2) beschikbaar om zelf te trainen.

ONLINE TRAINEN MET ALLROUND PREMIUM

Van online lessen tot volledige trainingstrajecten: met ons Premium abonnement heb je alle tools  om lekker in beweging te blijven! Onze topinstructeurs nemen je digitaal mee door jouw favoriete trainingen. Zij geven jou de beste tips en motivatie en zorgen ervoor dat je ondanks deze gekke tijd volledig aan je sportieve trekken komt!

Ervaar het zelf! Vraag je weekpas aan en doe meteen mee met onze lessen. Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, helpen we je meteen op weg!

150+ GROEPSLESSEN PER WEEK

Sportcentrum Allround in Den Hoorn, nabij Delft en Westland, biedt met meer dan 150 groepslessen per week het grootste aanbod in de regio.

Van Les Mills tot begeleide fitnesstrainingen: Allround heeft het allemaal in huis. Onze top instructeurs staan voor je klaar om jou te helpen en te motiveren!

Heerlijk swingen tijdens een zumbales, tot het uiterste gaan bij Body Attack of juist ontspannen met Yoga: in ons sportcentrum in de buurt van Delft en Westland is keus genoeg en altijd een les die bij jou past. Wil je één of meerdere lessen uitproberen,  kom het gewoon ervaren!.

PERSONAL TRAINING

***Speciale aanbieding: 4 lessen voor €99,95!***

Voor personal training ben je bij Sportcenter Allround, dé fitness van regio Delft en Westland, aan het goede adres. Onze trainers zijn  gecertificeerd, uitermate vakkundig en hebben een oprechte passie voor hun vakgebied. Ook in deze tijd kun je bij ons terecht voor personal trainingen. 

Heb je een stok achter de deur nodig en wil je persoonlijk begeleid worden?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Personal Training

FITNESS ONLY

Lekker individueel fitnessen zonder hoge kosten, dat kan bij Sportcenter Allround met het Fitness Only-abonnement.

We hebben ruim 600 vierkante meter ingericht met alle apparatuur die je je kunt wensen om helemaal los te gaan. Ideaal voor de sporter die zelf aan de slag wil.

Klik hier voor meer info, of kom het gewoon gratis proberen!

OUTDOOR SPORTEN IN DE REGIO DELFT EN WESTLAND

Buiten trainen? Ook hiervoor kun je bij ons prima uit de voeten!

Hardlopen, wandelen en mountainbiken, maar ook combinaties met motiverende fitnesstrainingen zoals High Intensity Interval Training, of XCO-walking /-running: je vindt het allemaal bij sportschool Allround in Den Hoorn, in de buurt van Delft en Westland.

Klik hier voor een impressie of kom het gewoon ervaren!

BODY & MIND

We hebben bij sportcentrum Allround in Den Hoorn, nabij Delft en Westland, alles wat je nodig hebt om je lichaam en geest in balans te brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

In onze nieuwe Body & Mind zaal bieden we iedere dag de fijnste trainingen aan om te ontspannen, en je lichaam op een rustige manier te verkennen.

Bekijk hier ons volledige lesrooster

Op zoek naar balans? Vraag je weekpas aan en we helpen we je meteen op weg!

100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

We hebben voor onze abonnementen  van 12- en 6 maanden altijd een tevredenheidsgarantie. 

Bij onze lidmaatschappen van 6 en 12 maanden geldt een tevredenheidsgarantie. Als je om de één of andere reden niet tevreden bent met wat we je te bieden hebben, kun je binnen 30 dagen je lidmaatschap opzeggen. Je zit dan helemaal nergens aan vast. 

 

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 118 beoordelingen
"Om anderen te kunnen bewegen, moet jezelf bewogen zijn. Dat is Allround waar iedereen zich voor 100% inzet. Een top Sportcenter waar ik me heel erg thuis voel."
Rianne

#FEELINGGOOD

Door onze passie voor bewegen is Sportcenter Allround al ruim 25 jaar een begrip in Den Hoorn, Delft en omgeving.

#FEELINGGOOD is ons motto. Lichamelijk en mentaal. Ons sfeervolle sportcentrum in Den Hoorn, nabij Delft en Westland, is een ontmoetingsplek waarbij gezelligheid en uitdagende sporten op een unieke manier samenkomen.

Bij Allround krijg je naast de beste en meest motiverende begeleiding, áltijd dat extra zetje in je rug om door te zetten en trots te zijn op jezelf. Wat je niveau ook is. Van groepslessen tot personal training tot een simpel belletje als we je lang niet hebben gezien: ons team staat voor je klaar!

Kijk gerust even rond op onze site! Met meer dan 150 groepslessen per week, persoonlijke begeleiding, outdoor sporten in de regio Delft, voedingsbegeleiding en nog veel meer, hebben we altijd een aanbod dat aansluit op jouw individuele wensen.

Of vraag HIER vrijblijvend je gratis weekpas aan en kom het gewoon ervaren!

Gratis proberen

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.