Yoga nabij Delft

Wil je graag yoga beoefenen in een fijne, professionele sportschool in  regio Delft en Westland? Sportcenter Allround in Den Hoorn, nabij Delft en Rijswijk, biedt verschillende groepslessen yoga aan op ieder niveau. Het beoefenen van yoga heeft vele voordelen voor de mentale en fysieke gezondheid. Wil jij graag soepeler en sterker worden? Sluit je dan aan bij onze yogalessen!

Wil je weten wat voor jou het beste advies is?
Doe de lidmaatschaptest

Ervaar de vele voordelen van yoga in onze gym nabij Delft en Rijswijk

Tijdens de yogalessen in onze sportschool leer je, onder begeleiding van een gepassioneerde instructeur, je lichaam en geest in balans te brengen. Door de juiste oefeningen uit te voeren ervaar je veel profijt van yoga. Zo versterken je spieren en botten, verbetert je zuurstofopname, bloedcirculatie en lichaamshouding en verlaagt je bloeddruk. Daarnaast vergroot yoga de flexibiliteit van je spieren. Je voelt je ontspannen en krijgt tegelijkertijd meer energie. Bij Sportcenter Allround kun je diverse vormen van yoga beoefenen, zoals rustige, meditatieve lessen Yin Yoga en krachtige en ontspannende lessen Hatha Yoga. Naast yoga kun je in onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft en Rijswijk, pilates beoefenen. Hierbij richt je je wat meer op kracht en spierontwikkeling.

Herstel de balans van lichaam en geest tijdens onze yogalessen

Zoek je een manier om te ontspannen en tegelijkertijd soepeler en sterker te worden? De lessen yoga in onze sportschool in Den Hoorn, op korte afstand van Delft en Rijswijk, helpen je hierbij. Schrijf je in en profiteer van de vele voordelen van yoga voor je lichaam en geest! Wil je ook conditie opbouwen? In ons aanbod van ruim 150 groepslessen vind je altijd een les die bij je past, bijvoorbeeld spinnen, intensief boksen of het swingende zumba. Als je graag meer informatie wilt kun je bellen naar 015 – 2578924, een e-mail sturen naar info@sportcenterallround.nl of het contactformulier invullen. Wij staan voor je klaar.

Vragen? Neem contact met ons op!