CORONA-PROOF FITNESS

Fit blijven tijdens Corona? Sportcenter Allround presenteert: Allround Outdoor! Een volledig outdoor fitnessconcept waar je veilig en verantwoord in de openlucht kunt sporten tijdens de lockdown!

  • Al bijna 30 jaar een begrip in de regio
  • Het grootste aanbod in de regio
  • Meer dan 50 outdoor lessen per week
  • Boek je cardio of krachttraining
  • Tevredenheidsgarantie
  • Wij staan voor je klaar

Met meerdere outdoor zones en verschillende trainingen hebben we voor ieder wat wils. Kortom, bij Allround houden we je fit en in beweging!

TRAININGEN VOOR IEDEREEN

Buitensport was nog nooit zo leuk. Bij Allround Outdoor kun je terecht voor al jouw sportieve doelstellingen. Train individueel in onze open gym zone, of in groepjes onder begeleiding van ervaren trainers. Personal training? Bekijk HIER de mogelijkheden!

Fitness voor elk niveau, van laagdrempelig tot high performance: bij Allround Outdoor zit je goed. In onze speciaal ingerichte fitness area’s bieden we dagelijks een breed aanbod aan trainingen. Begeleid trainen of individueel fitness: het kan allemaal.

We zorgen ervoor dat jij in deze rare tijd heerlijk in beweging kunt blijven! Alles veilig en verantwoord volgens de corona-regelgeving. Er zit voor iedereen iets bij. Bekijk HIER ons outdoor trainingsaanbod!

BEKIJK HIER EEN IMPRESSIE

CARDIO

COMBI

KRACHT

BODY&MIND

Starter

De gezelligste training in de buitenlucht! Metalen buisjes en stevige wandelschoenen, zijn de hoofdingrediënten van deze leuke laagdrempelige looptraining! Meer…  

De wat pittigere variant van X-CO Walking. Op een iets hoger tempo trek je de natuur in. Tussendoor doe je oefeningen waarmee je heel je lichaam traint. 

Meer…

50+ Fit is speciaal voor onze oudere doelgroep die vitaal willen blijven. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de intensiteit van de les.

Meer…

De Next level Circuit training! In deze uitdagende variant van de populaire Circuit les, word je uitgedaagd om nóg meer uit je lichaam te halen. 

Meer…

Yin Yoga is een rustige, meditatieve, intense vorm van yoga. Het stimuleert de dieper gelegen weefsels, meridianen en organen.

Meer…

Canva - Shallow Focus Photography of Female DancingBen jij op zoek naar een lekker actieve vorm van Yoga (Yang Yoga)? Of wil je juist starten met Bodybalance maar eerst de houdingen beter leren kennen? Probeer dan Bodyflow!

Meer…

De Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte.

Meer…

Een trainingsmethode die veel aandacht besteed aan ademhaling, het versterken van buik- heup- en rugspieren en de functie van de bekkenbodemspieren.

Meer…

Moderate

De populaire dans groepsles op Zuid-Amerikaanse muziek. De calorieën branden er ritmisch vanaf terwijl je danst  én plezier maakt!

Meer…

Salsation is dé nieuwe Latin dansworkout. Deze spetterende training combineert functionele training met zwoele Latin dansbewegingen. 

Meer…

Een opzwepende 30 minuten les op muziek waarbij gewerkt wordt met crosstrainers, eigen lichaamsgewicht, losse gewichten en een tube.

Meer…

Een high intensity intervaltraining van 30 minuten waarbij je door veel spiergroepen tegelijk te trainen enorm veel calorieën verbrand.

Meer…

HIIT & RUN is de nieuwe game changer bij Allround. In deze 45-minuten durende training combineer je hardlopen met een Full Body High Intensity Interval Training (HIIT).

Meer…

Tijdens de Abs/Core train je je rompspieren, word je hele lichaam sterker en je krijgt er een goede houding. Dit vermindert aanzienlijk rugklachten.

Meer…

Een geheel nieuw krachttrainingsprogramma op onze nieuwe Keiser-apparatuur. Een krachttraining onder begeleiding van fitesscoaches. 

Meer…

De Next level Circuit training! In deze uitdagende variant van de populaire Circuit les, word je uitgedaagd om nóg meer uit je lichaam te halen. 

Een super uitdagende vorm van krachttraining. Resultaat: een uitgebalanceerde training voor de juiste lichaamshouding en sterke, strakke spieren. Be somebody…. BODYPUMP

Meer…

Ieder lichaam is gemaakt om te bewegen. Sterk, soepel en klachtenvrij. Unlock het potentieel van jouw lijf in deze geavanceerde mobility training!

Meer…

Je lichaam en adem leren beheersen, zijn de belangrijkste pijlers van Hatha yoga.

Hatha Yoga is de perfecte combinatie van kracht en ontspanning.

Meer…

Hatha Yoga is de perfecte combinatie van kracht en ontspanning. Met Hatha FLOW koppel je posities op een vloeiende manier aan elkaar, en leer je jouw lichaam echt bewegen.

Meer…

Intermediate

RPM is dé spinning-les bij uitstek. RPM is een indoor cycling-les op het ritme van motiverende muziek.

Meer…

Hiit Boxing is een perfecte mix van Fitness en Boksen. Het is de les om fun te beleven en lekker pittig bezig te zijn.

Meer…

Een 30 minuten durende core workout die zorgt voor sterke rompspieren en een goede lichaamshouding, wat een positief effect heeft op de lichamelijke gezondheid.

Meer…

De naam zegt het al: Hatha Yoga is de perfecte combinatie van de basis principes van Hatha Yoga, alleen dan op een intensiever niveau. 

Meer…

Advanced

Een high energy intervaltraining op basis van eenvoudige bewegingen. Het resultaat is een hogere calorieverbranding, snellere conditieverbetering en meer afwisseling.

Meer…

SPRINT is geen gewone spinning workout, maar een high intensity interval training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike.

Meer…

Powercardio is dé Allround training waarbij het vergroten van de algehele performance van het lichaam centraal staat. Mobiliteit, technische krachttraining en (spier-) uithoudingsvermogen: dit is Power Cardio!

Meer…

Zin om jezelf even helemaal te laten gaan? Power Row is een loodzware training, die roeien combineert met krachttraining. 

Meer…

GRIT Series is het beste van de GRIT high-intensity intervaltrainingen van Les Mills. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! 

Meer…

OUTDOOR ROOSTER

In verband met de veranderende regelgeving rondom corona, zijn we druk bezig het nieuwe rooster volledig in te vullen! Check voor de actuele tijden de MyWellness-app (iPhone/Android)! Onze excuses voor het ongemak, we maken het zo snel mogelijk in orde!

Klik HIER voor ons volledige lesrooster (inclusief Circuit, Circuit Advanced en Strength & Power)

[table id=51 filter=”_outdoormaandag” / row_order=sort row_order_sort_column=C row_order_sort_direction=ASC/]

[table id=51 filter=”_outdoordinsdag” / row_order=sort row_order_sort_column=C row_order_sort_direction=ASC/]

[table id=51 filter=”_outdoorwoensdag” / row_order=sort row_order_sort_column=C row_order_sort_direction=ASC/]

[table id=51 filter=”_outdoordonderdag” / row_order=sort row_order_sort_column=C row_order_sort_direction=ASC/]

[table id=51 filter=”_outdoorvrijdag” / row_order=sort row_order_sort_column=C row_order_sort_direction=ASC/]

[table id=51 filter=”_outdoorzaterdag” / row_order=sort row_order_sort_column=C row_order_sort_direction=ASC/]

[table id=51 filter=”_outdoorzondag” / row_order=sort row_order_sort_column=C row_order_sort_direction=ASC/]

KIES JE EIGEN NIVEAU

PLATTEGROND

SPORTEN IN DE FRISSE LUCHT

We hebben de gehele buitenruimte van ons sportpark beschikbaar om tijdens corona te trainen. Zo heeft iedereen genoeg ruimte om zorgeloos aan zijn of haar bewegingsbehoefte te voldoen. Daarnaast trekken we voor sommige trainingen er lekker op uit in de aangrenzende natuur. Bekijk het rooster

VEILIGHEID

PROTOCOL

We doen er alles aan om je te laten bewegen, maar doen dit vanzelfsprekend strikt volgens de landelijk geldende voorschriften.

We willen dat de buiten activiteiten zo veilig mogelijk verlopen, en hanteren de regels van het RIVM. Help ons mee door je te houden aan het protocol. 

Heb je hier vragen over? Laat het ons weten!