Abonnement: “Fitness Only”

Zelf trainen met Fitness Only

Voor de liefhebbers die graag individueel op de fitness toestellen willen trainen en daarbij geen extra begeleiding meer nodig hebben, Is er per 1 november een nieuw Fitness Only lidmaatschap.

Nu we de tennishal nieuw hebben ingericht met een nieuwe complete lijn aan kracht toestellen, vinden we het toepasselijk om hier ook een nieuw abonnement voor aan te bieden voor de mensen die geen lessen willen volgen bij Allround.

De prijzen van dit abonnement zijn als volgt:

 

12 maanden

6 maanden

1 maand Flex

Fitness Only

€ 39,95,- p/maand

€ 44,95 p/maand

€ 49,95 p/maand

Daluren en 1x per week abonnementen zijn uitgesloten van Fitness Only.

Mocht je jou abonnement willen omzetten naar Fitness Only vanaf 1 november? Stuur dan een e-mail voor 20 oktober naar info@sportcenterallround.nl met de keuze van je gewenste abonnement.

Als je op zoek bent naar inspirerende training schema’s dan kun je deze binnenkort op onze Premium website verwachten. Hier kun je lid van worden voor slechts € 9,95 per maand. Wil je eens in de 6 tot 8 weken een compleet trainingsschema op jou persoonlijke wensen afgestemd krijgen, maak dan snel een afspraak met één van onze trainers. De trainer loopt ook nog alle oefeningen met je door voor € 27,50 per gemaakt sportprogramma.

 

Studenten abonnementen

Ook studenten kunnen kiezen voor Fitness Only. Alle studenten abonnementen worden per 1 november automatisch omgezet naar 12 maanden Allround Unlimited voor € 32,50. Wil je zelf trainen zonder begeleiding? Dan is Fitness Only misschien wat voor jou. Over de wijzigingen voor studenten wordt nog apart gecommuniceerd, zodat iedereen goed op de hoogte is en zelf een keuze kan maken voor de abonnementsvorm die het beste bij hem of haar past. Heb je vragen? Laat het ons weten!

Op vertoon van studentenpas

12 maanden

6 maanden

1 maand Flex

Allround Unlimited

€ 32,50  p/maand

€ 35,95  p/maand

€ 39,95 –  p/maand

Fitness Only

€ 27,- p/maand

€ 30,50- p/maand

€ 33,95 p/maand

Met sportieve groet,

Team Allround

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *