Allround Webshop online!

Alles wat je nodig hebt in de Allround Webshop

Allround staat voor #FeelingGood. Een breed begrip waarin gezelligheid, sporten en ontspanning samen komen. Maar een gezond lichaam staat natuurlijk aan de basis van dit begrip. 

Door middel van onze webshop willen we jullie tools aanreiken die een aanvulling zijn op onze service. We zijn per direct gestart met de verkoop van voedingssupplementen. Je kunt de webshop HIER vinden, of in de titelbalk rechtsboven op je scherm.

Daarnaast vullen we de webshop de komende tijd aan met nog veel meer leuks:

  • Doe thuis mee met onze online les Bodypump of RPM. Binnenkort kun je deze huren.
  • Koop binnenkort je elastiek en doe mee met één van onze elastiek workouts op de Premium pagina
  • Schaf je eigen Yoga mat aan
  • Koop alvast je bokshandschoenen zodat je kunt deelnemen aan PINK/Crossboxing
  • Ook zijn we bezig met Allround sportkleding, tassen en nog veel meer!

Alle producten die je hebt besteld, kun je direct afrekenen en ophalen op de club. Je ontvangt een mail wanneer we de producten voor je hebben klaarstaan.

De beste voedingsupplementen

Onze voedingssupplementen kun je nu al bestellen. Voedingssupplementen zijn een uitstekende aanvulling op onze dagelijkse bezigheden en voeding. Daarom hebben we voor jullie een selectie gemaakt van een tal voedingssupplementen die je kunt gebruiken naast je dagelijkse voeding.

 Scroll hieronder door onze selectie heen, of lees hieronder onze adviezen voor de supplementen die voor jou het meest van toepassing zijn. Je kunt op elke link klikken om direct door te gaan naar het product wat het beste bij jou past.

Onze adviezen

Multivitaminen

Voorzie jezelf van een multivitamine-supplement dat je voorziet van wat extra voedingsstoffen. De Aloe Vera Gel is misschien wel de meest bijzondere. Deze drank is van nature in het bezit van 200 voedingsstoffen en heeft een uitzonderlijke werking op de darmen. Omdat het vloeibaar is wordt het ook direct opgenomen in de bloedbaan. De pure variant is vrij bitter. Liever een smaakje? Kies dan voor de Berry Nectar. Andere goede multivitaminen die je kunt gebruiken zijn de Supergreens, Bee Pollen, Royal jelly en Daily Multivitamine.! Ook voor de kids hebben we een speciale Multivitamine.

Perfecte aanvullingen

 Voor zwangere vrouwen, vegetariërs en veganisten, is B12 een uitstekend voedingssupplement. 

Vitamine C is zeker in de donkere maanden een perfecte aanvulling op je weerstand. 

Eet je weinig vis, schaal en schelpdieren dan is de visolie een must om te hebben. Omega 3 vetzuren beschermen namelijk tegen hart en vaatziekten. 

Val je onder de oude leeftijdsgroep (vrouwen boven de 50 en mannen boven de 70), wordt aanbevolen vitamine D bij te slikken. Naast de vitamine D krijg je ook extra magnesium voor je spieren binnen en calcium voor je botten. 

Aanvulling op sporten

Zoek je een aanvulling voor naast het sporten dan kunnen alle bovenstaande supplementen een prima aanvulling zijn. Wil je een product wat zelfs een nobelprijs heeft gewonnen, dan moet je de ARGI + zeker proberen. ARGI+ bevat het aminozuur L-Arginine en belangrijke vitamines voor sporters. De vitamines B6, B9 en B12 dragen bij aan extra energie in geval van vermoeidheid. Foliumzuur ondersteunt een normale bloedvorming. Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van de spierfunctie. En vitamine C ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en de normale werking van de bloedvaten. 

Cleansing

Wil je snel resultaat, je lichaam reinigen of meer energie dan is het Clean 9 pakket zeker een aanbeveling om te proberen. In 9 dagen op weg naar een slankere, gezondere en fittere versie van jezelf. Wie wil dat nou niet? We helpen je ook nog op weg met een intake. Start nu!

Lotion

Voor of na het sporten je spieren voorzien van een heerlijke sportlotion? Door de verwarmende bestanddelen is de Heat Lotion ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren. Zeker na intensief sporten is dat heerlijk. Ervaar de verlichtende werking en geniet van de verkwikkende geur. Heat Lotion is een rijke lotion die niet mag ontbreken in je sporttas! 

Heb je nog ideeën of suggesties voor onze website. Dan horen we het natuurlijk graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *