Meet The Trainer: Chris

'Fitness is vrijheid'

Hoogwaardige begeleiding, is één van de kernwaardes van Sportcenter Allround. Christiaan Klootwijk is één van de nieuwste talenten binnen onze sportschool. En hij kan niet wachten om het niveau naar een nog hoger niveau te helpen tillen.

Vandaag in Meet the Trainer: Chris

Ik ben Christiaan, of kort Chris. 20 jaartjes jong. Ik studeer momenteel aan de hogeschool leiden, waar ik de opleiding tot fysiotherapeut volg. Hiervoor heb ik een opleiding leefstijl coach en personal trainer gevolgd.

Ik was op zoek naar een baantje om aan de slag te kunnen met fitness en leefstijl. De diversiteit en de mogelijkheden op het gebied van fitness bij Allround spraken me heel erg aan. Ik belde, en werd uitgenodigd voor een gesprek. 

Toen de sportscholen weer open mochten, kon ik meteen aan de slag. De werkzaamheden die ik verricht zijn het geven van groepslessen, een babbeltje maken met de clubleden, af en toe een personal training en de standaard balie werkzaamheden. 

Wat de club zo bijzonder maakt, is de diversiteit in lessen. Eén van mijn favorieten is de Circuit Advanced, een leuk circuit met uitdagende oefeningen waarmee je niet alleen lekker Intensief bezig bent, maar ook nog eens heel efficiënt aan je stabiliteit werkt.  Er is voor iedereen wel iets uitdagends en door de ongelooflijke variatie blijft trainen bij ons altijd een nieuwe ervaring! 

Anderen helpen vrijheid te vinden

Voor mij betekent fitness vrijheid.

Het is niet alleen een manier om aan je gezondheid te werken, maar ook om mentaal sterker door het leven te kunnen. Je bent vrij in het maken van je eigen keuzes, je eigen training, en je hebt het doel dat je wilt bereiken, zelf in handen.

Als coach, wil ik anderen helpen om die vrijheid te vinden. Om ze te begeleiden in hun eigen “journey” in de sportschool, en zo in hun kracht te zetten buiten de sportschool. Dat is voor mij ook de reden dat ik de opleiding tot leefstijl coach en personal trainer heb gevolgd, en voor dit vakgebied heb gekozen.

Ik heb bij Allround vooral geleerd dat resultaat geen onderdeel is van het plezier, maar plezier onderdeel is van het resultaat. Daarom is een vertrouwde en vriendelijke omgeving zo belangrijk.

Ben je net als ons geïnspireerd geraakt door het verhaal van Chris? Kun je wat hulp gebruiken van hem, of één van onze andere toptrainers? Laat het ons weten. We staan voor je klaar!

1 gedachte over “Meet The Trainer: Chris”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *