Sportschool in Delft

Wil jij eens flink gaan sporten en zoek je nog naar een goede sportschool in Delft? Dan zit je bij Sportcenter Allround, dé sportschool van Delft, Den Hoorn en Rijswijk, op de juiste plek. Bij ons kun je terecht voor alles omtrent sport: van fitness tot groepslessen en van personal training tot boksen nabij Delft en Rijswijk!

Op zoek naar een sportschool die écht bij je past?
Kom Allround gratis uitproberen!

Onze sportschool nabij Delft biedt training die écht bij je past

Fitness op maat met de beste begeleiding; dat vind je in ons sportcentrum nabij Delft en Rijswijk. Tijdens onze kennismaking bepalen we samen je startniveau en vinden we de begeleiding die het beste bij je past. We stemmen de begeleiding helemaal af op jouw interesses, houden rekening met klachten/blessures en vinden de manier van coaching die perfect bij jou aansluit. In ons sportcentrum in de buurt van Delft staat niets jou in de weg om de beste versie van jezelf te worden! Wij bieden onder andere de volgende trainingen aan:

Wil je sporten in groepsverband in de omgeving van Delft? Sportcenter Allround nabij Delft biedt een breed aanbod aan groepstrainingen, dus kom bij ons sporten in regio Delft!

De groepstrainingen van ons sportcentrum in de buurt van Delft

Wat je niveau qua sporten ook is; in ons sportcentrum nabij Delft vind je altijd een leuke en motiverende groepsles waarin jij je thuis voelt. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen. We vinden niet alleen de groepsles die het beste bij jouw doelstelling past, maar vooral een training die JIJ leuk vindt om te doen. Dankzij de groepslessen van onze sportschool in de buurt van Delft wordt sporten geen verplichting, maar een fijne en gezonde activiteit!

Sluit een abonnement af die past bij jouw fitnessbehoeften

Heb jij een speciaal doel voor ogen die je in onze sportschool nabij Delft waar wilt maken? Wil je afvallen of wil je juist spieren kweken? Sporten nabij Delft en Rijswijk was nog nooit zo leuk en makkelijk als bij onze fitness. Sport je liever niet alleen? Bekijk dan onze groepslessen. Wil je meer informatie ontvangen of meteen een abonnement afsluiten bij ons sportcentrum nabij Delft? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015 – 2578924 of door een e-mail te sturen naar info@sportcenterallround.nl.

Vragen? Neem contact met ons op!