Gym nabij Delft

Sportschool in Delft

Wil jij eens flink gaan sporten en zoek je nog naar een goede sportschool in Delft? Dan zit je bij Sportcenter Allround, dé sportschool van Delft, Den Hoorn en Rijswijk, op de juiste plek. Bij ons kun je terecht voor alles omtrent sport: van fitness tot groepslessen en van personal training tot boksen nabij Delft!

Op zoek naar een sportschool die écht bij je past?
Kom Allround gratis uitproberen!

Onze sportschool nabij Delft biedt training die écht bij je past

Fitness op maat met de beste begeleiding; dat vind je bij ons sportcentrum nabij Delft. Tijdens onze kennismaking bepalen we samen je startniveau en vinden we de begeleiding die het beste bij je past. We stemmen de begeleiding helemaal af op jouw interesses, houden rekening met klachten/blessures en vinden de manier van coaching die perfect bij jou aansluit. In ons sportcentrum in de buurt van Delft staat niets jou in de weg om de beste versie van jezelf te worden! Wij bieden onder andere de volgende trainingen aan:

Wil je sporten in groepsverband in de omgeving van Delft? Sportcenter Allround biedt een breed aanbod aan groepstrainingen!

De groepstrainingen van ons sportcentrum in de buurt van Delft

Wat je niveau van sporten ook is; bij ons sportcentrum nabij Delft vind je altijd een leuke en motiverende groeples waarin jij je thuis voelt. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen. We vinden niet alleen de groepsles die het beste bij jouw doelstelling past, maar vooral een training die JIJ leuk vindt om te doen. Dankzij de groepslessen van onze sportschool in de buurt van Delft wordt sporten geen verplichting, maar een fijne en gezonde activiteit!

Vragen? Neem contact met ons op!