Boksen voor jeugd uit Rijswijk

Voor uitdagende lessen boksen kan de jeugd uit Rijswijk en omgeving terecht bij Sportcenter Allround in Den Hoorn. Je leert op een speelse en veilige manier boksen onder begeleiding van een ervaren en gedreven instructeur. En dat in een leuke groep met leeftijdsgenootjes! Kun jij niet wachten om de bokshandschoenen aan te trekken? Meld je dan aan voor de lessen boksen voor de jeugd van onze sportschool nabij Rijswijk.

Op zoek naar een sportschool die écht bij je past?
Kom Allround gratis uitproberen!

Boksen: dé sport voor de jeugd van Rijswijk en omgeving

Ben je fan van Rico Verhoeven en lijkt het je tof om, net als hem, in de ring te staan? Dan zijn onze bokslessen echt iets voor jou. Je ontwikkelt je tijdens de lessen op vele vlakken. Zo leer je je grenzen kennen, controle te krijgen over je lichaam en om te gaan met gevechtssituaties. Ook krijgt je zelfvertrouwen een enorme boost, want je leert voor jezelf opkomen. Kortom, lessen waar je de rest van je leven iets aan hebt! Kom gerust eens kijken bij de lessen of doe een keertje vrijblijvend mee. Je krijgt dan een beter beeld van wat de groepslessen precies inhouden.

kind boksen

Kom langs in onze sportschool

Sportcenter Allround in Den Hoorn, dicht bij Rijswijk, biedt verschillende sportlessen voor de jeugd aan, waaronder boksen. Meld je aan en ontdek of boksen iets voor je is! Als je vragen hebt, dan stel je die via het telefoonnummer 015 – 2578924, het e-mailadres info@sportcenterallround.nl of het contactformulier. Kijk ook eens of onze judolessen voor de jeugd je leuk lijken!

Vragen? Neem contact met ons op!