Nieuw op het rooster: XCORE

Om maar gelijk door te pakken na de Mega-release gaan we gelijk van start met XCORE! XCORE staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE training waarbij effectiviteit en plezier samengaan.  De XCORE workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer. De XCO-Trainer is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core!

We trappen af op vrijdag 15 april. Elke vrijdag 19.30 uur staat onze nieuwe top trainer Shamangi voor je klaar! Ondertussen gaan wij zorgen voor kersverse en nieuw opgeleide trainers zodat je de training straks op meerdere momenten kunt volgen.

Lees meer over XCORE op de lespagina! Wist je trouwens dat we voor elke les een eigen pagina hebben? Check ze HIER. misschien raak je geïnspireerd om een nieuwe training te proberen!

 

Shamangi komt ons team versterken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *