TOP 2000: Special KWF-edition!

Op 15, 16 en 18 april is het weer tijd voor het leukste feestje op de fiets: de TOP2000. Dit keer gaat het feestje gepaard met een wel heel bijzonder doel.

Kort geleden werden we benaderd door lid Ed Stalman. Zes van zijn vrienden, doen mee aan de Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor het KWF Kankerfonds. 

Ze noemen zichzelf ‘The Amigos’.  Dit bonte gezelschap bestaat uit Nils, Sven, Bob, Marvin, Maurice, en Benny. Het zestal kent elkaar van voetbal en had al langer het idee om zich op sportieve wijze in te zetten voor een goed doel. Ze besloten om de Alpe d’HuZez te beklimmen. Ed: “Aangezien The Amigo’s goede vrienden van mij zijn, ontstond bij mij het idee om hier wat voor te gaan organiseren.”

Recentelijk werd bij  Amigo Benny zelf kanker vastgesteld. Ed: “Dat geeft een extra zetje om ons in te zetten voor dit mooie evenement en dit goede doel. Ondanks zijn ziekte is hij vastberaden om de Alpe te bedwingen. Dat vind ik zo geweldig, daar heb ik zo’n bewondering voor, daar moet ik wat voor doen. Dus om The Amigo’s maar vooral ook Benny een hart onder de riem te steken ontstond bij mij het idee om dit te combineren met de jaarlijkse TOP2000.”

Aan dit prachtige initiatief helpt Sportcenter Allround natuurlijk maar al te graag mee. Wil jij bijdragen aan het goede doel van the Amigo’s? Via DEZE LINK kun je direct doneren. 

Schrijf je hieronder in voor één van de edities. Tijdens elke editie kun je zoveel je zelf wilt doneren op de club.

LET OP: Er kan maar voor één les van 1,5 uur geboekt worden per persoon. Zo heeft iedereen een kans om deze top activiteit bij te wonen. Dit betekent dus dat je maar één formulier in kunt vullen. 

Vrijdag 15 april 19u30

Zaterdag 16 april 10u15

Maandag 18 april 10u00

Benny met kids

1 gedachte over “TOP 2000: Special KWF-edition!”

  1. Loes Zwaard

    Graag zou ik op de wachtlijst van zaterdag komen. Ik had het mailtje niet ontvangen zodat ik nu te laat ben om mij in te schrijven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *