Allround Afval en Lifestyle traject

Wil je je fitter voelen en meer energie hebben? Doe dan vanaf 26 februari mee met het ‘Allround Afval & Lifestyle Traject’!

Afvallen en op gewicht blijven

Een jaar geleden hielpen we met dit traject drie groepen succesvol met op een gezonde manier afvallen en een blijvende verandering te maken. 

In dit programma ga je digitaal in groepsverband aan de slag met afvallen, gezonde voeding, mindset, stress, slaap en leer je hoe je je streefgewicht kunt behouden. Iedere twee weken krijg je toegang tot nieuwe video’s waarin je alle handvatten krijgt die je nodig hebt om gezond af te vallen en je leefstijl te veranderen. De video’s kun je terugkijken waar en wanneer je wilt.

Een online programma van 12 weken

In dit programma ga je digitaal in groepsverband aan de slag met afvallen, gezonde voeding, mindset, stress, slaap en leer je hoe je je streefgewicht straks ook kunt behouden!

Dat alles doe je met de deskundige begeleiding van onze lifestylecoach Mariska, die zelf als geen ander weet hoe je je mindset kan ombuigen en je leven kunt veranderen.

Met Lifestyle Coach Mariska is gezond en blijvend afvallen binnen handbereik

 

Dit programma hebben we nu meerdere keren met verschillende groepen fysiek mogen doorlopen en is nu dus digitaal. We zijn razend enthousiast en trots op het programma. Je krijgt alle informatie én begeleiding die je nodig hebt om op een gezonde manier je ideale gewicht te bereiken.

Hoe werkt het?

Je krijgt volledige ondersteuning om je te helpen met het behalen van je doel. Je staat er niet alleen voor! Daarnaast krijg je iedere twee weken toegang tot video’s waarin je alle handvatten krijgt die je nodig hebt om gezond af te vallen en je leefstijl te veranderen. Je kunt de video’s kijken waar en wanneer je wilt en zit dus niet meer aan vaste tijden gebonden.

Je bent onderdeel van een hechte groep, waarin je de begeleiding krijgt die je nodig hebt van MariskaWe hebben bijvoorbeeld meerdere online calls waar ruimte is voor jouw vragen en het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers. We motiveren elkaar, helpen elkaar en ondersteunen elkaar op alle gebieden, zowel qua voeding als sport.

We hebben gezamenlijke ZOOM sessies op de volgende data:

Maandagavond 1 maart
Donderdagavond 18 maart
Maandagavond 29 maart
Donderdagavond 15 april
Maandavond 26 april
Donderdagavond 13 mei

Wat vonden anderen ervan?

Benieuwd hoe de vorige Allround deelnemers het hebben ervaren?

Ik heb veel geleerd over gezond eten en afvallen. Het bijzondere aan deze methode is dat je geen honger hebt, sterker nog, in het begin weet je niet waar je al dat eten moet stoppen. En ik ben uiteraard een paar kilo kwijt geraakt.”- Arjan

“Mariska heeft echt heel veel kennis die ze vol enthousiasme overbrengt. Hierdoor wordt een gezonde levensstijl krijgen en houden opeens veel makkelijker! Haar duidelijke lesstof en voorbeelden komen echt binnen.” – Marja

“Het ging voor mij om een gedragsverandering qua eten en leefstijl. Dit is meer dan gelukt dankzij de theorielessen van Mariska. Dat ik ook nog 10 kilo ben afgevallen is mooi meegenomen.” – Joke

Doe je mee?

Start: Vrijdag 26 februari 2021

Kosten: € 149,- euro 

Inschrijven en meer informatie:

Wil jij je lifestyle en mindset écht veranderen? Laat hieronder je gegevens achter.

Heb je vragen over het Lifestyle Traject of wil je even met ons overleggen of dit bij je past? Neem dan contact op met Mariska op 06-52 39 82 91 of stuur een mailtje naar Jeffrey

Meteen inschrijven? Laat hieronder je gegevens achter. We beantwoorden graag al je vragen en helpen je graag verder om fit, strak en gezond te worden!

Inschrijven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *