Allround Online Events: wat een succes!

Ouderwetse Allround gezelligheid: Thuis achter de computer!

Wat was het leuk. Eerst de Online Pubquiz op 10 januari, en vorig weekend de Online Bingo! Ondanks dat de sportschool gesloten is, was de vertrouwde Allround sfeer in de huiskamer te proeven.

Pubquiz

Met 51 teams werd gestreden om de pub quiz wisselbokaal. Niet alleen de algemene ontwikkeling, maar ook de kennis van de historie van Sportcenter Allround werd op de proef gesteld. Met miniem verschil ging de beker naar het team van medewerkster Cathelijne de Bruin. Ze kan niet wachten om de beker volgend jaar LIVE op de club te verdedigen!

Bingo!

Aangespoord door het succes van de quiz, stond er al snel een nieuwe online activiteit op het programma: De Allround Bingo.

Het duurde niet lang voordat het maximum aantal van 99 leden zich had ingeschreven voor deelname. Per aanmelding, kregen de deelnemers drie bingokaarten toegestuurd via de mail. In totaal werden er drie rondes gespeeld.

Via de videoverbinding keihard “BINGO” roepen, was voor de organisatie niet bij te houden. Zodoende moest het woord BINGO in de chat getypt worden. Dit leidde tot de nodige hilarische taferelen en gespannen gezichten achter de computerschermen.

Tussendoor was er ook een rad van fortuin en het oplossen van 2 door elkaar gehusselde woorden. De vele prijzen bestonden uit tegoedbonnen van de plaatselijke middenstand in Den Hoorn.

 

Natuurlijk trekken we deze positieve trend bij Sportcenter Allround door. De volgende online activiteit staat al op het programma:

LEVEND GANZENBORD

Zet zondag 7 maart alvast in je agenda!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *