Back 2 School: hoe start je weer op?

Ken je dat gevoel nog?

Nog even snel naar de V&D voor een nieuwe school agenda, rugzak en schriften. De vakantie is voorbij, en het is tijd om weer op te starten.

De meeste van jullie zijn waarschijnlijk al op zomer vakantie geweest en aanstonds staat het gewone leventje alweer voor de deur. Minder ijsjes en alcoholische versnaperingen, het is weer tijd om die gezondere lifestyle weer op te pakken.

Makkelijker gezegd dan gedaan. Als je er maar twee weekjes uit bent geweest is het vaak niet zo’n probleem om je weg naar de sportschool terug te vinden. Maar als je al wat langer uit bent geweest, lijkt het zo’n grote stap.

Take it easy

Na een langere tijd van inactiviteit, hoef niet te hard van stapel te lopen. Pak het rustig weer op; jezelf meteen drie tot vier keer per week helemaal leeg trekken is weinig motiverend en effectief en kan zelfs blessures opleveren.

Een wel overwogen start met een de juiste begeleiding levert veel meer resultaat op. Met die begeleiding kunnen wij je absoluut helpen.

Fitness voor iedereen

Bij Allround bieden we verschillende vormen van begeleiding aan, zodat we iedereen op zijn of haar niveau het beste kunnen bedienen.  Denk bijvoorbeeld aan trainingsprogramma’s op doelgroep en resultaat, die je binnenkort direct van onze trainingswall in de Fitness Only kan downloaden door een QR-code te scannen.

Ga een stapje verder en laat een individueel schema op maat maken door één van onze trainers, die de inhoud in een sessie van 30 minuten compleet met je doorneemt.

Of kies voor personal training, de hoogst kwalitatieve vorm van begeleiding met het beste resultaat. Interesse? Laat hier je gegevens achter voor vrijblijvend advies.

Groepstrainingen

Ben jij meer een persoon dat liever met een groep onder begeleiding wilt trainen, dan zijn de circuit lessen ideaal om mee te starten. Veilig en leuk train je op je eigen niveau, zowel op kracht als conditie. De trainer zorgt dat je de oefeningen
veilig en efficiënt uitvoert en dat het nooit saai wordt. De groep motiveert elkaar en je staart er nooit allen voor. Bekijk hier al onze groepslessen

Clean9 Detox

Voor de mensen die een complete reset willen op het gebied van voeding, hebben we ook het Clean 9 programma, waarin je slechts in negen dagen een enorm resultaat kan halen op het gebied van afvallen en het verbeteren van je gezondheid. Een gemiddelde Nederlander krijgt per dag 1 tot 2 keer te veel suiker binnen wat op langdurige termijn vervelende gevolgen kan hebben zoals fysieke klachten, allergische reacties, aankomen in gewicht, gebrek aan energie, slecht kunnen concentreren, weinig weerstand en nog veel meer. Veel van deze klachten hebben te maken met slechte voeding en overmatig gebruik aan suikers. Herkenbaar? Dan is de Clean 9 Challenge misschien iets voor jou.  Lees hier meer erover.  

Wat jouw doelstelling ook is, bij Allround motiveren onze trainers je om de beste versie van jezelf te creëren. Wil je vrijblijvend advies? Het enige wat jezelf moet doen is even contact opnemen. Tot snel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *