De Allround Hyrox Games: Doe je mee?!

Het is weer hoog tijd voor een lekker actief en sportief evenement. Op vrijdagavond 24 september introduceren we bij Sportcenter Allround de eerste edititie van de Allround Hyrox games!

Op deze vrijdagavond ga jij met je sportmaatje de sportieve strijd aan met andere. Er wordt gestreden in twee leeftijdscategorieën: onder of boven de 50. Een duo kan bestaan uit twee dames, twee heren of een gemixt koppel.

De challenges

Wat krijg je te doen ? De opdrachten binnen bestaan uit 100m roeien, 60 meter walking lunges met 10 kg barbell, 100 meter farmers carry met kettlebells, 50 box step ups of jumps, tyre pulls en 50 wallballs. Na elke challenge moet je 5oo meter hardlopen op een parcours buiten. 

Het doel van jouw tweekoppige team, is om deze oefeningen volledig af te werken, in jouw snelst mogelijke tijd. Je mag de oefeningen verdelen, dus jij kan bijvoorbeeld in je eentje 50 wallballs voltooien, en je maatje de 500 meter loop. Play to each others strength!

Op elke vrijdag is er een Speciale Hyrox training gepland bij Allround. of pak een een ander trainingsmoment met jouw eigen Hyrox trainingsschema.

Geef je op voor de Allround Hyrox Games

Vul je gegevens in, en doe mee met dit leuke evenement op 24 September! Wil je een instructeur uitdagen om samen met jou bij Allround aan de start te verschijnen? Ook dat kun je invullen.

See you there!

RAI Amsterdam

Het evenement is geinspireerd op de officiele Nederlandse Hyrox competitie op 24 oktober in de RAI in Amsterdam. 

Hier verschijnen in ieder geval twee Allround teams aan de start. Sisca Hoek heeft namelijk Anouk uitgedaagd om mee te doen in de Ladies duo, en Rianne Rijkhoff gaat samen met Marc de uitdaging aan in de mixed duo klasse. Lijkt het jou leuk om met een Allround trainer mee te doen in Amsterdam? Daag hem of haar uit, en ga aan de slag! 

Ik ben benieuwd of de trainer die jij uitdaagt het ook aan durft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *