De Clean 9 Detox & Afval Challenge: editie 4!!!

Wil jij een kick-start maken in het nieuwe jaar? Doe mee en profiteer van deze speciale aanbieding!
Afvallen op een gezonde manier? Gewicht verliezen zonder dat het er een paar maanden later weer aankomt? 

Op 29 augustus starten we weer met een nieuwe Clean 9 Challenge! 

Tijdens de Clean 9 Challenge volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, en gebruik je het supplementenpakket en slanke recepten. Je leert patronen veranderen en legt de fundamenten voor een gezonder leven.

In de laatste 2 edities enthousiaste deelnemers van start en behaalde een fantastisch resultaat. in eerdere jaren gingen zelfs meer dan 100 deelnemers aan de slag en vielen gezamenlijk meer dan 200 kg af!

Verleidingen

Elke dag worden we blootgesteld aan allerlei verleidingen die vaak niet de beste keuze zijn. Zeker de decembermaand draagt daar vaak niet op een positieve manier aan bij. Een gemiddelde Nederlander krijgt per dag 1 tot 2 keer te veel suiker binnen wat op langdurige termijn vervelende gevolgen kan hebben zoals fysieke klachten, allergische reacties, aankomen in gewicht, gebrek aan energie, slecht kunnen concentreren, weinig weerstand en nog veel meer. Veel van deze klachten hebben te maken met slechte voeding en overmatig gebruik aan suikers. Herkenbaar? Dan is de Clean 9 Challenge iets voor jou!

Hoe werkt het?

Om mee te doen, heb je het Clean 9 Cleansingsprogramma nodig. Nadat je het product hebt aangeschaft in onze webshop, ben je automatisch aangemeld voor de challenge.

Al snel zal je lichaam beginnen met het afvoeren van opgeslagen gifstoffen die ervoor kunnen zorgen dat je lichaam niet de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit voeding kan opnemen. Dankzij de Challenge zal je er niet alleen beter uitzien, maar je ook fitter en energieker voelen. De Challenge is geschikt voor iedereen die gezonder wil gaan eten, suikers uit de voeding wil vermijden of wilt afslanken.

Online support
Tijdens deze 9 dagen blijven we met elkaar in contact door middel een besloten Facebook pagina. ontvang je elke dag motiverende video’s, extra recepten en tips & tricks om de 9 dagen goed door te komen.  bieden we je een stok achter de deur om door te zetten met de challenge. Dit is de ideale manier om snel resultaat te behalen en je mindset blijvend te veranderen.

Doorpakken met het Allround Afvallen en Lifestyle-traject

Na de 9-daagse challenge, heb je de mogelijkheid om mee te doen met het 12-weekse Allround Afvallen en Lifestyle traject. In dit programma ga je digitaal in groepsverband aan de slag met afvallen, gezonde voeding, mindset, stress, slaap en leer je hoe je je streefgewicht straks ook kunt behouden! Wil jij de gezonde trend doorzetten? Lees hier meer! 

Gratis E-book

Wil je meer weten over het Clean 9 programma en gezond afvallen? Laat hieronder je gegevens achter, en we sturen je geheel vrijblijvend het gratis E-Book!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *