TOP2000: Terug- en vooruitblikken met Benny

Meer dan 100 fietsers trapten de afgelopen paasdagen hun longen uit het lijf tijdens  de Top 2000 KWF-edition. Een geweldige happening met een koppeling naar een goed doel: het KWF kankerfonds.

The Amigos

In drie edities vol spetterende muziek haalde de TOP2000 in totaal 827,90 euro op voor het goede doel. Het leukste feestje op de fiets was weer als vanouds genieten, en de bijzondere lading gaf het een extra randje. Dat durven we absoluut een succes te noemen!

Initiatiefnemers voor deze speciale editie, waren Allround leden Nils, Sven, Bob, Marvin, Maurice, en Benny. Onder de noemer ‘The Amigos”,  doet het zestal in juni mee aan de Alpe d’HuZes, een jaarlijks sportief evenement om geld op te halen voor kankeronderzoek.

Extra lading

“Ik wilde altijd al iets doen voor een goed doel, dus de vraag of ik mee wilde fietsen klonk mij als muziek in de oren,” vertelt Amigo Benny van Viersen. Door zijn sportieve achtergrond is de conditie van Benny best goed. “Dat is hard nodig ook, want vrij snel na het ja-woord om mee te doen werd bij mij zelf kanker geconstateerd.”

Het meedoen krijgt hierdoor wel een extra lading. Benny: “Ik merk wel dat tijdens een training mijn lichaam af en toe wat tegenstribbelt, maar ik ga 2 juni het maximale er uit halen, hoeveel dat ook mag zijn. Opgeven is geen optie.”

Op dit moment hebben the Amigo’s bij elkaar al zo’n 21.000 euro opgehaald. Het was voor Sportcenter Allround een eer om via de TOP2000 daar aan te hebben kunnen bijdragen.

Natuurlijk kan iedereen nog een donatie doen in de strijd tegen kanker en Benny en al die anderen daardoor steunen in hun strijd. Via DEZE LINK kun je direct doneren.

We wensen Benny en de rest van the Amigo’s alle succes, en kunnen niet wachten op hun verhalen nadat ze de befaamde Alp overwonnen hebben!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *