The Journey: Extra editie om 21u!

Zo beleefde je indoor fietsen nog nooit!

UPDATE: Om 21 uur hebben we nog een evenement staan. Schrijf je hieronder in!

Sportcenter Allround presenteert vrijdag 25 september een speciaal fiets evenement: THE JOURNEY.  Op een groot scherm fiets je in een virtuele omgeving. Je fietst bijvoorbeeld door een oerwoud met dinosaurussen, of onderwater tussen de vissen. De intensiteit van de training wordt op het scherm zichtbaar gemaakt met intensiteitszones en dit alles ondersteunt door passende muziek. 

Functional Treshold Power

Het hele programma van THE JOURNEY is er voor gemaakt om jou conditioneel sterker te maken. Tijdens de Journey fiets je op jouw eigen wattage vermogen (FTP). 

FTP staat voor: Functional Threshold Power. Vertaald naar het Nederlands, betekent dit je Anaerobe Drempel Vermogen. Dat is het vermogen in Watt of W/kg, dat jij 60 minuten vol kunt houden. Hoe hoger dat vermogen hoe sterker je bent op de fiets. 

Keiser App

Om met mee te doen moet je van te voren de Keiser M series App downloaden op je smartphone, en deze uiteraard meenemen. Het gebruik van een hartslagmeter is niet noodzakelijk maar het is zeker een toegevoegde waarde aan je training.

 

Schrijf je hier in!

LET OP: één keer op aanmelden klikken. Het duurt een paar seconden voordat we de gegevens hebben geverifieerd. Je ontvangt een mail met de bevestiging.

1 gedachte over “The Journey: Extra editie om 21u!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *