EXTRA EVENT! The Journey: fiets je mee?

Zo beleefde je indoor fietsen nog nooit!

UPDATE: Wegens het grote aantal aanmeldingen hebben we om 21uur een tweede eventgepland! Inschijven kan onderaan de pagina!

Sportcenter Allround presenteert vrijdag 25 september een speciaal fiets evenement: THE JOURNEY.  Op een groot scherm fiets je in een virtuele omgeving. Je fietst bijvoorbeeld door een oerwoud met dinosaurussen, of onderwater tussen de vissen. De intensiteit van de training wordt op het scherm zichtbaar gemaakt met intensiteitszones en dit alles ondersteunt door passende muziek. 

Functional Treshold Power

Het hele programma van THE JOURNEY is er voor gemaakt om jou conditioneel sterker te maken. Tijdens de Journey fiets je op jouw eigen wattage vermogen (FTP). 

FTP staat voor: Functional Threshold Power. Vertaald naar het Nederlands, betekent dit je Anaerobe Drempel Vermogen. Dat is het vermogen in Watt of W/kg, dat jij 60 minuten vol kunt houden. Hoe hoger dat vermogen hoe sterker je bent op de fiets. 

Keiser App

Om met mee te doen moet je van te voren de Keiser M series App downloaden op je smartphone, en deze uiteraard meenemen. Het gebruik van een hartslagmeter is niet noodzakelijk maar het is zeker een toegevoegde waarde aan je training.

De sessie van 19.30 uur zit vol! We starten om 21.00 uur met een 2e sessie. We gaan beginnen met een introductie en een korte FTP test om zo jouw eigen vermogen te testen en daarna gaan we op weg. Er zijn 45 plaatsen, dus wil jij dit event niet missen geef je dan snel op via het onderstaande formulier. Deelname is gratis.

Na afloop staat Leon zoals altijd weer klaar met heerlijke verfrissingen.

Schrijf je nu in voor het event van 21 uur!

Let op: eenmalig klikken, het duurt een paar seconden voordat we uw gegevens hebben geverifieerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Scroll naar top