Terugblik Ouder & Kind dag: Editie 3!

Op deze prachtige zonnige dag konden de papa’s en mama’s zich met hun kinderen inschrijven op verschillende activiteiten. Bootcamp met Siem, Kidsfit met Cathelijne of Crossboxing met Jeffrey.

Kinderen van 5 tot en met 12 jaar waren welkom om 1 of twee workouts mee te doen samen met hun papa of mama. Uiteraard werden de ouders flink aan het werk gezet en werd en flink gezweet

Crossboxing

In totaal waren er drie groepen Crossboxing. In de training leerden de kinderen directe stoten, hoekstoten en opstoten. En zelfs de kleinste wisten deze te combineren in een mooie combinatie. Tussendoor werd er gerend, gesprongen en aan de buikspieren gewerkt.

Bootcamp

Op ons outdoorterrein stonden de teams verschillende uitdagingen te wachten. Siem had een mooie bootcamp sessie bedacht met Tractorbanden, elichaamsgewicht, ballen en verschillende materialen.  Het was een hele klus om de finish te halen tijdens deze workout. 

Kidsfit


Cathelijne nam de kids en ouders op sleeptouw tijdens Kidsfit. Een intensieve HIIT met touwen, plyo-boxen en eigen lichaamsgewicht. Er moest een bepaalde tijd per onderdeel zo hard mogelijk worden gewerkt. Daarna weer snel door want er was geen tijd om te rusten!

Spelenkermis


Om het helemaal compleet te maken, was er weer een spelenkermis die werd begeleid door een tal van vrijwilligers van Allround. Bij binnenkomst kreeg ieder kind een spelenkaart waarna elk onderdeel kon worden afgestreept.

Medaille

Alle kinderen konden na het behalen van hun activiteit of voltooide onderdelen op de spelenkermis een mooie medaille ophalen. 

Wat een onvergetelijke dag; voor kids, ouders en personeel. Ouder & Kind dag zetten we absoluut jaarlijks in onze evenementenkalender! Markeer 28 augustus 2022Maar vast in de agenda!

Lijkt het je leuk dat de kinderen blijven sporten bij Allround dan hebben we ook verschillende activiteiten. Op dinsdag judo, op woensdag Crossboxing en op vrijdag dansen. Voor meer informatie, klik hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.