OPEN DAG: Allround Fysio, Padel, en meer!

Op zaterdag 24 september is de officiële opening van onze nieuwe hal. Met vier Padel banen, Allround Fysio en 900 m2 Fitness Only, is het een waar sportparadijs geworden. Op deze dag stellen we alle faciliteiten beschikbaar om kennis mee te maken. Doe mee aan een clinic Padel, maak kennis met onze trainers en fysiotherapeuten, of kom gewoon een kijkje nemen!

Fitness Only

De vernieuwde Fitness Only is met 900 vierkante meter (voorheen 600) een waar paradijs aan vrije fitness mogelijkheden. Ideaal om lekker zelf aan de slag te gaan, of onder begeleiding van een personal trainer aan jouw specifieke doel te weken. Onze app (iPhone / Android).  met meer dan 400 trainingsprogramma’s biedt ondersteuning om met de beste programma’s aan de slag te gaan.

Kom vooral langs om een kijkje te nemen en kennis met ons te maken! Tussen 12.00 en 17.00 uur kun je langskomen voor een gratis proeftraining of een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze gecertificeerde trainers. 

Padel

UPDATE: Dankzij jullie geweldige enthousiasme zijn alle clinics volgeboekt! Dank daarvoor en tot zaterdag!

Wil je kennismaken met Padel? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvende clinic van 60 minuten. Hieronder kun je je aanmelden voor één van de tijdstippen.

-Iedere clinic duurt een uur, met een maximum van 16 personen per uur
-Elk persoon dient individueel aangemeld te worden, dus kom je bijvoorbeeld met z’n tweeën, dan schrijf je je allebei in.
-Mocht zaterdag vol komen, zullen we zondag extra plekken beschikbaar stellen.

Klik hieronder op de gewenste tijd en het inschrijfformulier verschijnt.

Fysiocenter Allround

In oktober openen de deuren van FYSIOCENTER ALLROUND. Twee gloednieuwe kamers op het randje van de Fitness Only, met enorm veel trainingsmogelijkheden in trainingen voor de deur.

Wij, Kelvin, Bas, Pedro & Wendy, zijn de therapeuten die voor jullie klaar staan. Gespecialiseerd in revalidatie, sportblessures, peesklachten, hoofdpijn, lage rugpijn en bekkenpijn. Dus heb ervaar je pijntjes of klachten die jou belemmeren, heb je vragen of wil je specifieke trainingen: trek bij ons aan de bel. Wij kunnen jou helpen, begeleiden en ondersteunen!

Tijdens de opening op 24 september nemen we jullie mee in onze therapie en gedachten. 

Programma:

12:00 uur:        officiële opening + gratis inloopspreekuur

Heb je fysieke klachten en weet je niet wat je er nou mee moet? Loop even langs bij ons inloopspreekuur om samen te kijken wat je het beste kunt doen.

14:00 uur:        Meten is weten (return to sport)

Heb jij een voorgeschiedenis met allerlei sportblessures? Wil jij een keer een seizoen zonder blessures? Ben jij ECHT klaar voor komend sportseizoen? Kom bij ons langs om met een aantal metingen in kaart te brengen of jouw lichaam er echt klaar voor is.
*op inschrijving max 8 personen +/- 15 min per persoon. Laat hieronder in het gewenste tijdvak je gegevens achter*

 

14u00

14u15

14u30

14u45

Dus ben je nieuwsgierig hoe wij te werk gaan, wat we nu eigenlijk doen of wil je graag een afspraak inplannen? Je bent de hele dag welkom om gezellig langs te komen, vragen te stellen, en een kijkje te nemen in onze nieuwe ruimte.

Groetjes,

Team Fysiocenter Allround by T.i.M. Fysiotherapie

 

2 gedachten over “OPEN DAG: Allround Fysio, Padel, en meer!”

  1. Hallo allen,
    Wat jammer dat dit op ‘ burendag wordt gehouden.
    Ik had me graag aangemeld voor deelname aan de opendag en mooi een clinic Padel meegedaan. Er jammer!
    Groet, Els

  2. Hele leuke middag gehad afgelopen zaterdag bij de Padel clinical. Dank voor de goede verzorging..
    Zeker voor herhaling vatbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *