Allround Hyrox 3: schrijf je hier in!

Hee Hyrox fanaten!

De Hyrox games zijn bijna niet meer weg te denken bij Sportcenter Allround. Na het succes van de eerste twee edities,  organiseren we op zondag 25 september de Derde Allround Hyroxgames!

Het ideale moment om te kijken of Hyrox iets is voor jou of om jezelf te testen of je klaar bent voor Hyrox Amsterdam op zaterdag 22 oktober. Een grote groep heeft zich inmiddels al aangemeld voor dit evenement. Durf jij ook de uitdaging aan?

De officiële Hyrox

Het doel van de race is om zo snel mogelijk alle acht onderdelen te voltooien. Voorafgaand aan ieder onderdeel, moet je een kilometer rennen. Elke 10 minuten start een nieuwe heat met deelnemers die strijden voor de beste tijd.

· 1000 meter Ski-erg,
· 50 meter slee duwen met 125 kg erop,
· 50 meter slee trekken met 75 kg,
· 80 meter burpees met een broadjump,
· 1000 meter roeien,
· 200 meter farmerwalk met twee 24kg Kettlebells,
· 100 meter walking lunges van 20 kg op je schouders en als laatste
· 100 wallballs 3 meter omhoog stoten met een squat

Rookie of pro?

Onze uitdaging is dat zoveel mogelijk leden deelnemen aan dit evenement. Daarom hebben we 2 categorieën waaraan je kunt deelnemen. Heb je wat minder ervaring met deze intensieve trainingen, of heb je veel moeite met hardlopen start dan met de Rookies. Ben je klaar om de strijd aan te gaan vind je jezelf een echte Hyrox warrior doe dan mee met de Pro’s.

Je kunt dit jaar alleen meedoen als single. We starten om 13.00.

Er zullen weer de nodigen meters geroeid en gerend moeten worden en vele burpees en lunges kunnen natuurlijk ook niet ontbreken.

Deelnamen voor leden is gratis en niet leden betalen 7.50 euro*. Geen overwinning zonder strijd dus nodig een introducee uit en ga de uitdaging vooral met jezelf aan.

*Betaling gebeurt op de club op de dag van het evenement

Schrijf je in

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *