Nieuwe activiteit O&K dag: PADEL!!!

De officiële lancering van het Sportcenter Allround Padel tennis is begin september, maar tijdens de Ouder en Kind dag kun je als allereerste samen met je kind kennis maken met dit geweldige spel! Een ervaren trainer neemt jullie in 30 minuten mee door de ins & outs van padel.

Alle overige activiteiten van de Ouder en Kind dag vind je hier!

Padel wordt vaak gezien als een mix tussen tennis en squash. Padel is een relatief jonge sport die snelle actie combineert met veel plezier. Het is een geschikte sport voor mensen van alle leeftijden en niveaus.

Eén van de grootste verschillen met tennis, is dat je bij padel de bal ook via de wand mag terugslaan. Een padelbaan is qua formaat één derde van de grootte van een full-size tennisbaan. Het spel is gemakkelijk te leren, waardoor deze racketsport geschikt is voor iedereen. Je zult waarschijnlijk wel even moeten wennen aan het racket en het gebruik van de glazen wanden, maar na een tijdje spelen word je gegarandeerd verliefd!

Per half uur kunnen 4 koppels (ouder en kind) deelnemen. De kosten zijn voor leden € 7,50 voor niet leden € 15,- (Het bedrag in het liefst in contanten of per pin betalen op de dag zelf) Je kunt deelnemen aan maximaal 1 sessie!

Geef je hieronder op voor één van de sessies!

12:00

12:30

13:00

13:30

14:00

14:30

15:00

15:30

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *