Allround Padel Club en Fysio zijn geopend!

Waar ooit vier rode tennisbanen lagen, pronken nu de nieuwste aanwinsten van Sportcenter Allround. Een volledig vernieuwde en grotere Fitness Only, onze eigen Allround Fysio-praktijk (hierover later meer), en VIER prachtige padelbanen!

In samenwerking met Alex en Camiel presenteren we met trots de Allround padel club! 

Via www.allroundpadelclub.nl kun je alle actuele informatie vinden. We lichten hieronder de belangrijkste punten even toe.

Wat is Padel?

Padel wordt vaak gezien als een mix tussen tennis en squash. Padel is een relatief jonge sport die snelle actie combineert met veel plezier. Het is een geschikte sport voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Eén van de grootste verschillen met tennis, is dat je bij padel de bal ook via de wand mag terugslaan. Een padelbaan is qua formaat één derde van de grootte van een full-size tennisbaan. Het spel is gemakkelijk te leren, waardoor deze racketsport geschikt is voor iedereen. Je zult waarschijnlijk wel even moeten wennen aan het racket en het gebruik van de glazen wanden, maar na een tijdje spelen word je gegarandeerd verliefd!

Officiële opening: 24 september

Op 24 september is de officiële opening van Padel en Allround Fysio. Binnenkort kun je je aanmelden voor gratis clinics via deze website. Mocht deze zaterdag helemaal vol zitten, dan organiseren we zondag een extra dag! 

Reserveren Padel

Het reserveren van Padel gaat via de app Playtomic (Android / iPhone). Hier reserveer je een baan voor vaste tijd van 90 minuten en kan er direct worden betaald.

Rackets en ballen

Rackets kun je erbij huren bij de het reserveren van de baan voor € 3,- per stuk. Ook kunnen er ballen worden gekocht voor € 8,- per tin (3 ballen)

Fitness Padel Premium

Wil je minimaal 2x per week Padel spelen en daarnaast fitnessen? Dan is het Padel premium lidmaatschap misschien wat voor jouw. Aanbieding: in 2022 onbeperkt fitness op alle openingstijden. Vanaf 2023 fitnessen in de daluren. Voor meer informatie: KLIK HIER!

Trainingen

Binnenkort komt er op allroundpadelclub.nl meer informatie over het volgen van lessen . Wil je meer weten, of heb je een specifieke vraag? Dan kun je altijd mailen naar info@allroundpadelclub.nl

Alvast veel speelplezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *