Ouder & Kind Dag 2022

Samen sporten met je kind! Doe jij ook weer mee?

Na drie succesvolle eerdere edities pakken we het dit jaar nog grootser aan! Op 28 Augustus gaan we vanaf 12 uur lekker los!

Met de nieuwe activiteit “Expeditie Robinson” hebben we een geweldige activiteit erbij.

Ook hebben we een nieuwe workshop in petto voor de kids. Wil jij een echte tiktok ster zijn? Geef je dan op voor onze silent disco workshop en maak samen een toffe tiktok video, of laat je schminken als een echte superheld of je favoriete dier.

Alle ingrediënten voor een leuk en sportief dagje uit met de familie! En na afloop hebben we natuurlijk nog iets leuks voor de kinderen klaarstaan!

Om deze dag in goede banen te leiden zoeken we vrijwilligers. Lijkt het je leuk een activiteit op de spelenkermis te begeleiden of om te schminken, meld je dan HIER aan.

Wil je je opgeven voor de introductie tot PADEL? Klik dan HIER

Belangrijke  informatie:

  • Je meld je aan per activiteit met maximaal 1 ouder en 1 kind. Per activiteit 1 ouder en 1 kind. Doen er dus 2 kinderen mee, dienen er ook twee ouders ingeschreven te worden.
  • Aan alle activiteiten kunnen maximaal 10 ouder en kind-koppels meedoen
  • Je kunt je inschrijven voor maximaal 2 activiteiten (m.u.v. de Silent Disco)
  • Kinderen die deelnemen aan de Silent Disco hoeven tijdens de workshop niet begeleid te worden door een ouder
  • Kosten voor leden zijn € 7,50 voor niet leden € 15,-, Het bedrag in het liefst in contanten of per pin betalen op de dag zelf

Programma - Outdoor

Bootcamp

Tijdens deze bootcamp ervaar en een mix van leuke sportieve inspanningen en spelvormen die je samen met je kind beleeft. Weer of geen weer: de bootcamp gaat door. Een beetje vies en nat worden kan ook geen kwaad toch? En dan na afloop die lekkere warme (of koude) douche… HEERLIJK! 

*klik op de gewenste editie voor het inschrijfformulier

** De editie Bootcamp 14:00 uur, 5 t/m 7 jaar, 45 minuten is volgeboekt, er is een EXTRA editie om 16u00!

Expeditie Robinson

Outdoorguru en buitenspeelbaas Dirk organiseert met zijn bedrijf “De Atlas voor de Wereldreiziger” een toffe Expeditie Robinson tijdens de ouder en kind dag. Deze expeditie is een ultiem overlevingsspel die je uitdaagt op verschillende gebieden. Samen met je team neem je het op tegen andere teams en zul je diverse uitdagingen moeten doorstaan. Spanning, sensatie en plezier staan garant tijdens deze expeditie waar samenwerken essentieel is. Durf jij deze expeditie aan? 

*klik op de knop voor het inschrijfformulier

Programma - Studio Power

CROSSBOXING

Crossboxing heeft een speels karakter met wedstrijd- en spelelementen. Basis bokstechnieken worden gecombineerd met leuke fitnesselementen. Denk bijvoorbeeld aan lekker losgaan op de bokszak als onderdeel van een circuittraining, of toffe combo’s en flitsend voetenwerk op de speedladder.

*klik op de gewenste editie voor het inschrijfformulier

**CROSSBOXING beide edities 5 t/m 7 jaar, om 13u en 15u zijn vlledig volgeboekt. Stay posted voor updates.

 

Programma - Silent Disco

Lijkt het je leuk om met verschillende dans stylen zoals hiphop, modern, poppin en lockin helemaal los te gaan? Kom dan meedoen en wie weet dans je binnenkort als een echte TIKTOK STER op je eerstvolgende feestje. Tijdens deze workshop leer je de coolste moves. Doe jij lekker mee?

Aanmelden als vrijwilliger

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *