Meet the Trainer: Charissa

Even voorstellen: dit is Charissa Moesman, sinds dit jaar één van onze toptrainers in Studio Power. Hoog tijd om wat meer over deze topper te weten te komen! 

-door Charissa Moesman

“Hee fanatiekelingen! Ik ben Charissa en ik geef sinds dit jaar Crossboxing bij Sportcenter Allround. Van jongs af aan heb ik altijd al gesport: twirlen, voetballen, fitness en natuurlijk boksen. 

In mijn vrije tijd ben ik dan ook voornamelijk bezig met sport: fitness, boksen en het verzorgen van diverse groepslessen waaronder dus Crossboxing bij Allround. Daarnaast heb ik een fulltime job bij een andere sportclub waarbij ik o.a. begeleiding, personal training en groepslessen geef, maar ook administratieve werkzaamheden vervul. Of ik van sporten hou? Dat kun je zeker wel zeggen!

Ik houd ervan om lekker te knallen tijdens mijn lessen en er gelijktijdig ook een feestje van te maken. Hou je van pit, power en uitdaging, en zoek je iemand die pusht om alles uit je training te halen? Doe dan snel mee met Crossboxing! Het is een van de leukste manieren om aan je lichaam te werken. En nee, het is zeker niet alleen voor mannen! 

De les is heel gevarieerd en bevat cardio oefeningen zoals burpees, mountain climbers, jumping jacks etc. Deze oefeningen combineer je met bokscombinaties die iedere twee weken veranderen. Tijdens de training werk je aan je algehele fitheid en leer je ook nog eens de basis stoten van het boksen. 

Ik raad het daarom iedereen aan een keer mee te doen zodat je zelf kunt ervaren hoe tof het is! Daarnaast is Sportcenter Allround een leuke club. Er is voor ieder wat wils, er zijn zelfs feestjes en er hangt een gemoedelijke sfeer en dat maakt Sportcenter Allround juist zo leuk! Maar dat wisten jullie natuurlijk al!

Mijn vraag aan jou is: wanneer zie ik jou tijdens mijn les? Tot snel!”Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *