Meet the Intern: TIM

Stagiaires zijn niet weg te denken bij Sportcenter Allround. Veel van onze vaste topinstructeurs zijn ooit als stagiair begonnen. Reden genoeg om de nieuwste talenten op de fitnessvloer eens goed aan de tand te voelen. Stagiair Tim bij het spits af!

Geweldig om te helpen

Hallo! mijn naam is Tim Muller en ik loop nu al ruim een jaar stage bij Sportcenter Allround. Ik ben achttien jaar oud en sport al sinds kleins af aan. Voetbal, thaiboksen en fitness doe ik het liefst. Ik volg de opleiding ROC Mondriaan Sport en Bewegen Niveau 4 in het 2e leerjaar. Hierna wil ik graag HBO gaan doen. Ik twijfel nog over de richting, maar ik weet één ding: ik vind het geweldig om mensen te helpen op het gebied van Sport.

Fijn gevoel bij Allround

Toen ik binnenkwam bij Sportcenter Allround kreeg ik meteen een fijn gevoel en merkte dat er een fijne sfeer was. Ik zag dat de mensen die er werken een hecht team zijn en wilde daar graag bij horen. Dus besloot ik te solliciteren. 

Ik werd ontvangen met een warm welkom en voelde me gelijk thuis. Ik ga dan ook altijd met plezier naar mijn stage. Dat komt niet alleen door de mensen die er werken want ook de mensen die er sporten zijn heel vriendelijk en altijd in voor een leuk gesprekje.

Ik loop stage op dinsdagochtend, woensdagavond en vrijdagochtend. Ik geef de HITT op maandagochtend en ben daarnaast vooral te vinden bij Strength & Power, Basic Circuit en Advanced Circuit. Kom gezellig een keertje meedoen, het is altijd gezellig en motiverend.

‘Ook als je twijfelt, lijkt het me leuk als je komt’

Als je een keertje mee doet aan de les zal ik je proberen de juiste techniek aan te leren. Ook als je misschien twijfelt of het iets voor jou is, lijkt me leuk als je komt. Ik help je graag met de juiste techniek en probeer je te motiveren om alles uit een training te halen.

Als stagiair kan ik nog behoorlijk wat leren, dus als je tips hebt, hoor ik dat graag. Zo leren we van elkaar.

Tot snel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *