Fitness Only: the NEXT LEVEL

Herinner je het je nog? De eerste fase van Corona: groepslessen geven mocht niet meer, maar individueel sporten wel. Voor ons markeerde het de geboorte van het nieuwe Allround: Fitness Only. Vanaf dat moment zetten we steeds meer in op de mogelijkheid om individueel te sporten. Wat ooit een tennisbaan was, is inmiddels uitgegroeid tot een Walhalla van ruim 600 vierkante meter aan kracht- en cardioapparatuur. Het individuele fitness bij Sportcenter Allround manifesteert zich als nooit tevoren. 

En we zijn nog lang niet klaar.

Begeleid fitnessen in je eentje

Om al onze leden de beste middelen te bieden, hebben we onze app afgestemd om optimaal de Fitness Only mogelijkheden te ondersteunen. We hebben inmiddels een database met meer dan 400 trainingsschema’s. Je kunt je training zo specifiek maken als je zelf wilt. Op de posters in de Fitness Only vind je een QR-code die je met de app kunt scannen. Binnen no time heb je onze eigen trainers digitaal voor je, die je door een specifiek trainingsprogramma leiden. En natuurlijk zorgen we regelmatig voor nieuwe content. Liever een persoonlijk schema op maat? Onze trainers zetten hem voor je in de app.

Groot nieuws: nieuwe apparatuur

Zoals altijd, streven we bij Allround naar het allerbeste op het gebied van fitness. Dit jaar medio juni presenteren we onze nieuwe krachtlijn van Technogym: de Selection Serie. Deze hi tech apparatuur biedt de beste mogelijkheden qua design, comfort en gebruiksgemak. Dit resulteert in een optimale beweging en trainingshouding, met het beste trainingsresultaat als gevolg. Deze fantastische krachtlijn vervangt de huidige apparatuur. Dat we hier heel enthousiast over zijn, is een understatement.

Daarbovenop hebben we dit jaar nog veel meer voor je in petto. Wat dat allemaal precies omvat, houden we nog even geheim. Maar we kunnen garanderen dat het niveau van de sportieve mogelijkheden bij Allround hoger zal zijn dan ooit tevoren.

Tot snel op de club.

Op deze apparaten kan je binnenkort helemaal los! Kun je al bedenken welke oefeningen je op elk apparaat kan doen?  (scrollen met de pijltjes, klik op de afbeelding om te vergroten)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *