Je eigen trainingsprogramma’s nu in onze app!

Sinds kort hebben we onze eigen app. De app biedt ongekend veel mogelijkheden. Vanaf December is het mogelijk trainingsprogramma’s te verkrijgen via de Sportcenter Allround app (iPhone / Android)

Werken aan conditie, kracht of sport-specifiek trainen? Het kan allemaal!

Kant en klare trainingsprogramma’s met een thema

In de Fitness Only komen programma’s te hangen waarop een QR code staat. Door het scannen van de QR Code met de Sportcenter Allround app ontvang je een door onze trainers gemaakt programma. We trappen af met de volgende 4 thema’s; Senior Circuit, BBB Workout, Upper body workout en een ABS of Steel training. De ideale oplossing voor als je even geen inspiratie hebt. 

Hieronder een voorproefje van de posters. Door de QR-code te scannen kom je meteen bij het juiste programma! (Zoom in als je camera de code niet meteen herkent)

 

Trainingsprogramma op maat voor jouw doel, ervaringsniveau en voorkeuren.

In de database van onze app staan meer dan 400 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Ga in de app naar het hoofdmenu en klik op de button ‘klantspecifieke programma’s’. Aan de hand van jouw wensen krijg je een programma toegewezen. Vul je in voor hoeveel keer in de week je wilt trainen, Hoe lang je wilt trainen, Wat je trainingservaring is en kies je tot slot je trainingsdoel.

Workout van de Maand.
Elke maand zullen onze trainers een nieuwe workout maken die je zowel thuis als in de sportschool kunt volgen!
De training zal variëren van kracht, cardio, core of explosiviteit. Ideaal voor als je geen tijd hebt om naar de sportschool te komen, of in de buitenlucht wilt trainen.

Een persoonlijk schema laten maken
Heb je toch liever een programma die helemaal voldoet aan je persoonlijk wensen vraag deze dan aan bij één van onze medewerkers!

Heb je de app nog niet, download m nu!  

KLIK HIER VOOR DE PLAY STORE

KLIK HIER VOOR DE APPLE STORE

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.