De Clean 9 Detox & Afval Challenge: doe je mee?

Afvallen op een gezonde manier? Gewicht verliezen zonder dat het er een paar maanden later weer aankomt? 

Wil jij 2021 op de best mogelijke manier ingaan?

We zoeken 100 mensen die met ons op 25  januari goed van start willen in het nieuwe jaar. Op die datum starten we met de Clean 9 Challenge. Tijdens de Clean 9 Challenge volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, en gebruik je het supplementenpakket en slanke recepten. Je leert patronen veranderen en legt de fundamenten voor een gezonder leven. Een hoop leden gingen je voor en niet zonder succes: in 2017 gingen 90 deelnemers aan de slag en vielen gezamenlijk 191.3 kilo af!

Eén van onze eigen medewerkers doet zelfs mee om je te supporten en ondersteunen tijdens deze 9 dagen. 

Verleidingen

Elke dag worden we blootgesteld aan allerlei verleidingen die vaak niet de beste keuze zijn. Zeker de decembermaand draagt daar vaak niet op een positieve manier aan bij. Een gemiddelde Nederlander krijgt per dag 1 tot 2 keer te veel suiker binnen wat op langdurige termijn vervelende gevolgen kan hebben zoals fysieke klachten, allergische reacties, aankomen in gewicht, gebrek aan energie, slecht kunnen concentreren, weinig weerstand en nog veel meer. Veel van deze klachten hebben te maken met slechte voeding en overmatig gebruik aan suikers. Herkenbaar? Dan is de Clean 9 Challenge iets voor jou!

Hoe werkt het?

Om mee te doen, heb je het Clean 9 Cleansingsprogramma nodig. Nadat je het product hebt aangeschaft in onze webshop, ben je automatisch aangemeld voor de challenge.

We trappen de Challenge af met het Clean 9 detox & dieet programma. Al snel zal je lichaam beginnen met het afvoeren van opgeslagen gifstoffen die ervoor kunnen zorgen dat je lichaam niet de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit voeding kan opnemen. Dankzij de Challenge zal je er niet alleen beter uitzien, maar je ook fitter en energieker voelen. De Challenge is geschikt voor iedereen die gezonder wil gaan eten, suikers uit de voeding wil vermijden of wilt afslanken. Tijdens deze 9 dagen blijven we met elkaar in contact door middel van online sessies om ervaringen met te delen, te motiveren en uiteraard om vragen te stellen. Zo bieden we je een stok achter de deur om door te zetten met de challenge. Dit is de ideale manier om snel resultaat te behalen en je mindset blijvend te veranderen.

Doorpakken met het Allround Afvallen en Lifestyle-traject

Na de 9-daagse challenge, heb je de mogelijkheid om mee te doen met het 12-weekse Allround Afvallen en Lifestyle traject. In dit programma ga je digitaal in groepsverband aan de slag met afvallen, gezonde voeding, mindset, stress, slaap en leer je hoe je je streefgewicht straks ook kunt behouden! Wil jij de gezonde trend doorzetten? Lees hier meer! 

Gratis E-book

Wil je meer weten over het Clean 9 programma en gezond afvallen? Laat hieronder je gegevens achter, en we sturen je geheel vrijblijvend het gratis E-Book!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *