Allround Afvallen & Lifestyle Traject

Wil je na de CLEAN 9 Challenge doorpakken met op een gezonde en efficiënte manier afvallen? Wil je je fitter voelen en meer energie hebben? Doe dan vanaf 1 oktober mee met het ‘Allround Afval & Lifestyle Traject’!

Afvallen en op gewicht blijven

Een jaar geleden hielpen we met dit traject drie groepen succesvol met op een gezonde manier afvallen en een blijvende verandering te maken. In navolging van de Clean 9 Challenge starten we dit jaar met een gloednieuw traject.

In dit programma ga je digitaal in groepsverband aan de slag met afvallen, gezonde voeding, mindset, stress, slaap en leer je hoe je je streefgewicht kunt behouden. Iedere twee weken krijg je toegang tot nieuwe video’s waarin je alle handvatten krijgt die je nodig hebt om gezond af te vallen en je leefstijl te veranderen. De video’s kun je terugkijken waar en wanneer je wilt.

Een online programma van 12 weken

In dit programma ga je digitaal in groepsverband aan de slag met afvallen, gezonde voeding, mindset, stress, slaap en leer je hoe je je streefgewicht straks ook kunt behouden!

Dat alles doe je met de deskundige begeleiding van onze lifestylecoach Mariska, die zelf als geen ander weet hoe je je mindset kan ombuigen en je leven kunt veranderen.

Met Lifestyle Coach Mariska is gezond en blijvend afvallen binnen handbereik

 

Dit programma hebben we nu meerdere keren met verschillende groepen fysiek mogen doorlopen en is nu dus digitaal. We zijn razend enthousiast en trots op het programma. Je krijgt alle informatie én begeleiding die je nodig hebt om op een gezonde manier je ideale gewicht te bereiken.

Hoe werkt het?

Je krijgt volledige ondersteuning om je te helpen met het behalen van je doel. Je staat er niet alleen voor! Daarnaast krijg je iedere twee weken toegang tot video’s waarin je alle handvatten krijgt die je nodig hebt om gezond af te vallen en je leefstijl te veranderen. Je kunt de video’s kijken waar en wanneer je wilt en zit dus niet meer aan vaste tijden gebonden.

Je bent onderdeel van een hechte groep, waarin je de begeleiding krijgt die je nodig hebt van MariskaWe hebben bijvoorbeeld meerdere online calls waar ruimte is voor jouw vragen en het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers. We motiveren elkaar, helpen elkaar en ondersteunen elkaar op alle gebieden, zowel qua voeding als sport.

Wat vonden anderen ervan?

Benieuwd hoe de vorige Allround deelnemers het hebben ervaren?

Ik heb veel geleerd over gezond eten en afvallen. Het bijzondere aan deze methode is dat je geen honger hebt, sterker nog, in het begin weet je niet waar je al dat eten moet stoppen. En ik ben uiteraard een paar kilo kwijt geraakt.”- Arjan

“Mariska heeft echt heel veel kennis die ze vol enthousiasme overbrengt. Hierdoor wordt een gezonde levensstijl krijgen en houden opeens veel makkelijker! Haar duidelijke lesstof en voorbeelden komen echt binnen.” – Marja

“Het ging voor mij om een gedragsverandering qua eten en leefstijl. Dit is meer dan gelukt dankzij de theorielessen van Mariska. Dat ik ook nog 10 kilo ben afgevallen is mooi meegenomen.” – Joke

Doe je mee?

Start: 1 oktober 2021

Gezamenlijke sportdata: vrijdagavond HIIT training om 20.00 uur. 

Data voor sporten is dan:
1 oktober
8 oktober
15 oktober
22 oktober
29 oktober
5 november
12 november
19 november
26 november
3 december
10 december
17 december

Kosten: € 149,- euro (exclusief Clean 9 pakket)

Inschrijven en meer informatie:

Wil jij je lifestyle en mindset écht veranderen? Laat hieronder je gegevens achter.

Heb je vragen over het Lifestyle Traject of wil je even met ons overleggen of dit bij je past? Neem dan contact op met Mariska op 06-52 39 82 91 of stuur een mailtje naar Jeffrey

Meteen inschrijven? Laat hieronder je gegevens achter. We beantwoorden graag al je vragen en helpen je graag verder om fit, strak en gezond te worden!

Inschrijven