Begeleiding in de Fitness Only!

De Fitness Only heeft de afgelopen twee jaar een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Zowel in het aantal bezoekers als in het vernieuwen van apparatuur en verbeteren van de faciliteiten. Zo hebben kort geleden nog een hele nieuwe mat gelegd bij de dumbells en zullen ook alle kabelstations dit jaar nog vervangen worden.

Begeleidingsuren 

Vanaf 26 februari gaan we aan de slag met fitnessbegeleidingsuren in de fitness. Op vaste tijden is er dan begeleiding beschikbaar in Fitness Only. In de komende periode zullen we een pilot gaan draaien om te kijken of hier voldoende behoefte aan is.

Reserveren

Mocht je hier gebruik van willen maken dan kun je een reservering maken op een dag, tijd en bij een beschikbare trainer. Dit kun je doen via de Sportcenter allround app. Je maakt een afspraak voor 15 minuten

De trainer kan uitleg geven over oefeningen en programma’s toewijzen om mee te trainen. Deze programma’s zijn kant en klaar en in verschillende niveaus. In je app kun je je programma terug vinden met video’s van de oefeningen.

Gebruik je nog niet de app. Vraag dan een uitnodigingslink aan via walter@sportcenterallround.nl

Voor nu zijn we nog druk bezig met het inrichten van de app en de begeleidingsuren. We hopen je snel te zien in de fitness en je te kunnen ondersteunen in je trainingsresultaat en plezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *