Wijn Yoga: de tweede editie!

Wijn en yoga blijft een prima combinatie!

“Waar blijft de tweede editie van Wijn Yoga?” 

Na het grote succes van vorig jaar, kon een 2 e editie niet uitblijven. Trainer Maaike stond te popelen en de datum werd geprikt: Vrijdag 3 juli vond de 2e editie van dit evenement plaats.

De inschrijving werd op woensdagmiddag 15.00 uur geopend. Binnen 3 uur hadden we het maximaal aantal inschrijvingen ruimschoots overschreden. Met een hoop creatief pas- en meetwerk, konden we uiteindelijk toch iedereen van een eigen verantwoorde plek voorzien op het grasveld of het terras.

De eerste aanmeldingen stapten rond 20.45 uur verheugd het centrum binnen. Buiten om het terras stond alles klaar. De hapjes en de drankjes. Het was nu wachten tot de grofweg 40 deelnemers allemaal aanwezig waren.

Proeverij

De Wijn yoga bestond uit 4 blokken waarin tijdens de yoga-moves, een ware wijn proeverij voorbij kwam. De deelnemers werden ondergedompeld door smaken, klanken en sferen uit drie landen.

Een soepele rosé uit Frankrijk met muziek uit de streek, was perfect voor de warming-up. Uiteraard ging dit gepaard met bijpassende hapjes zoals stokbrood met Brie en Franse Kaas, die door Patrick, Marc en Jeffrey werden opgediend. Dit trio zorgde natuurlijk ook voor de nodige re-fills van de glazen!

 

Lekker Stevig

In het tweede blok was het tijd voor een wijn uit Bulgarije. Met deze stevige wijn werd ook de yoga een stuk intensiever. Nadat de deelnemers zich in , het zweet hadden gewerkt konden ze genieten van heerlijke hapjes. Langzaam werd het donker en de sfeer zat er goed in. 

Nog twee blokken te gaan. De drie- landenreis kwam terecht in Oostenrijk. Deelnemers waanden zich in de bergen van Oostenrijk met een heerlijke witte wijn, waar Maaike ze meenam in balance training. Balans is altijd een uitdaging, en met twee wijnen wordt het er niet makkelijker op. En dan ook nog eens alles met een vol glas wijn in je hand. De Oostenrijke worst. achteraf, was een welverdiende beloning. 

Op naar de laatste wijn. We gaan terug naar Bulgarije waar wordt afgesloten met rode wijn en een pittige (yoga) core training. Hier belandden de deelnemers in een heerlijke relaxation na deze drie landenreis. 

Dan lig je heerlijk weg te dromen, in het donker en geniet je van deze mooie momenten. Inmiddels was het donker geworden en tijd om naar binnen te gaan en na te borrelen. Oja, eerst nog even opstaan. De laatste leden verlieten om 00.30 uur Allround, en dat is best een pittig tijdstip als je de volgende ochtend ook nog eens mee gaat doen aan de nieuwe Les Mills Releases! 

Uiteraard bedanken weer Maaike weer voor deze bijzondere avond. See you next time!

1 gedachte over “Wijn Yoga: de tweede editie!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.