Sporter in de Spotlight: TED

"WE GAAN BEGINNEN!"

Iedere RPM-les waaraan Ted Engelen meedoet, start met deze strijdkreet. In deze editie van Sporter in the Spotlight zetten we deze bikkel in de schijnwerpers. Ted, brand maar los!

Vakantiekilo’s

“Hoi mijn naam is Ted Engelen Geboren op 01 juli 1960 te Delft. Via mijn maatje Leo Fonkert ben ik bij Allround terecht gekomen. Ik  was zo’n 15 jaar geleden een paar vakantie kilo’s aangekomen en wilde daar iets aan gaan doen. Leo opperde: ‘ik spin bij Allround, ga eens mee om te proberen’. en ziet het resultaat, ik ben er nog steeds.

 

Ik ben begonnen met spinnen, tegenwoordig heet dit RPM en Sprint. Beide varianten doe ik nog steeds met veel plezier. Daarnaast ben ik samen met een ander maatje Leandre Lagerwei gaan Body Pumpen en Body Balancen. Dit doe ik om meer spiergroepen aan te spreken en eens wat anders te doen dan alleen in het dolle om je heen te trappen. 

Nieuwe Vrienden

Mijn conditie is vooruit gegaan en ik ben van 95 kilo naar 85 kilo gegaan. Ik ben nog steeds even druk. Dat was ik al van mezelf. Maar een bijkomstig voordeel van sporten bij Allround is dat je veel leuke mensen leert kennen, ik heb hier veel nieuwe bekenden en vrienden gemaakt.

 

Allround is een bijzondere club. Met name de professionaliteit, betrokkenheid en enthousiasme spreken me erg aan. Iedereen is super vriendelijk. Je wordt met aandacht ontvangen en iedereen doet er alles aan om het naar je zin te maken. Top 2000 blijf geweldig, net als de Zomer Hits van twee weekenden terug. De spelletjes avond was er ook 1 om niet te vergeten. Al die dingen maken Allround voor mij een TOP sportclub!”

Ted, het is elke keer een feestje als jij op de trappers staat. We zijn dolblij met zo’n geweldenaar als jij!

Weet jij iemand die je in de spotlight wil zetten? Of wil je misschien zelf een leuk verhaal kwijt? Laat het ons weten!

 

2 gedachten over “Sporter in de Spotlight: TED”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *