Sporten voor 50-plussers in de regio Delft en Rijswijk

Sportcenter Allround is het ideale sportcentrum voor sporten voor 50-plussers: we bieden een ruim aanbod aan trainingen aan, begeleiden je op een fijne en persoonlijke wijze en hebben een mooie, ruime sporthal in Den Hoorn, vlak bij Delft en Rijswijk. Bovendien probeer je onze sporten gratis uit met onze kosteloze weekpas. Waar wacht je nog op? Ontdek het aanbod en meld je aan voor je favoriete training!

Op zoek naar een sportschool die écht bij je past?
Kom Allround gratis uitproberen!

Word fit met een van onze sporten voor 50-plussers in de buurt van Delft en Rijswijk

Aan sporten zit geen leeftijd verbonden. Hoe jong of oud je ook bent; beweging doet een mens goed! Bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, dicht bij Delft en Rijswijk, kunnen 50-plussers terecht voor verschillende soorten sporten. Als 50-plusser kun je bijvoorbeeld meedoen aan verschillende buitentrainingen, waaronder XCO-Walking-/Running-sessies. Of misschien zijn sessies met onze personal trainer wel iets voor je, waarbij je 1-op-1-begeleiding krijgt en zo je sportieve doelen behaalt. Vind je mentale rust ook belangrijk? Dan is yoga of body en mind wellicht iets voor jou. Met onze gratis weekpas kun je het allemaal eens uitproberen en ontdekken welke sport bij je past.

Kom langs en maak kennis met onze trainingen

Heb je zin om lekker te bewegen? Kom langs in ons sportcentrum in Den Hoorn, dicht bij Delft en Rijswijk, en ontdek de verschillende sporten die wij voor 50-plussers aanbieden. Vraag naar de gratis weekpas of spreek een van onze instructeurs aan voor meer uitleg. We zijn ook bereikbaar via het telefoonnummer 015 – 2578924, het e-mailadres info@sportcenterallround.nl of het contactformulier.

Vragen? Neem contact met ons op!