Fysiotherapie in regio Delft

Maak nu een eerste afspraak bij onze fysiotherapie in Den Hoorn, nabij Delft. Heb je bijvoorbeeld last van een blessure? Laat dit nakijken door onze fysio. Zij zorgen ervoor dat je op een goede manier begeleid wordt zodat je je spieren niet overbelast. Je blessure gaat hierdoor sneller weg. Daarnaast zorgen we ervoor dat je minder snel blessures oploopt door middel van rekoefeningen.

Op zoek naar een sportschool die écht bij je past?
Kom Allround gratis uitproberen!

Maak een afspraak bij onze fysiotherapie in Den Hoorn, nabij Delft

Bij onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft is het mogelijk om fysiotherapie te volgen. Met behulp van onze fysio ga je sporten onder begeleiding. Op deze manier leer je sporten op een veilige manier zonder blessures op te lopen. Dit kan ideaal zijn voor sporters van 50-plus. Door bepaalde oefeningen te volgen maak je je spieren sterker en overbelast je ze minder snel. Daarnaast helpt een fysio je ook bij het afvallen. Zo wordt er een voedingsschema gemaakt waar je je aan moet houden. Hierdoor val je op een verantwoorde manier af.

Plan nu een eerste afspraak in

Wil je een afspraak maken bij onze fysiotherapie in regio Delft? Neem dan vooral contact op met onze fysio. Bel naar 015 – 2578924 of stuur een e-mail naar het e-mailadres info@sportcenterallround.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Onze fysiotherapeut neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Vragen? Neem contact met ons op!