Body en Mind in onze fitness vlak bij Delft

Laat geest en lichaam in balans komen tijdens de lessen yoga en Body en Mind in onze fitness in Den Hoorn, vlak bij Delft. In een fijne en rustige zaal leer je, onder begeleiding van een ervaren instructeur, oefeningen om geestelijk en lichamelijk beter in je vel te komen zitten. Je voelt je na een sessie ontspannen en opgeladen. Kortom: een waardevolle toevoeging aan jouw sportroutine!

Op zoek naar een sportschool die écht bij je past?
Kom Allround gratis uitproberen!

Volg Body en Mind bij dé fitness van de omgeving Den Hoorn en Delft

In onze fitness in Den Hoorn, dicht bij Delft, worden de lessen Body en Mind door ervaren instructeurs gegeven. Op rustige muziek voer je een uur lang oefeningen uit die bijdragen aan balans en de controle over je ademhaling. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een matje en makkelijk zittende kleding. Laat je tijdens de rest van de les Body en Mind begeleiden door de instructeurs van dé fitness van Delft en omstreken!

Body & Mind en yoga: bij ons in Delft kun je beide doen

De Body en Mind-lessen die je kunt volgen in onze fitness in Den Hoorn, vlak bij Delft, bevatten veel oefeningen die gerelateerd zijn aan yoga. Je leert met deze oefeningen niet alleen beter in balans te komen, maar kweekt ook een sterkere rug. Het is dan ook zeker aan te raden als je meer kracht wilt opbouwen. Naast Body en Mind kun je bij ons sportcentrum in de buurt van Delft er ook voor specifiek voor kiezen om yoga te doen. Vraag hierover gerust meer informatie aan bij de instructeurs.

Vraag om een gratis weekpas

Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij de lessen Body en Mind in onze fitness in Den Hoorn, vlak bij Delft? Meld je aan voor een gratis weekpas en ontdek of het iets voor je is! Je bent vrij om te komen wanneer je wilt. Als je vragen hebt, bijvoorbeeld over het verschil tussen Body en Mind en yoga en pilates, dan beantwoorden we deze graag vanuit onze sportschool nabij Delft. Je bereikt ons ook telefonisch via 015 – 2578924, per e-mail via info@sportcenterallround.nl of via het contactformulier.

Vragen? Neem contact met ons op!