Ouder en kind dag Sportcenter Allroud

Ouder en kind dag ongekend groot succes.

Bij Sportcenter Allround zoeken we altijd naar nieuwe uitdagingen. Zo hebben zondag 8 september jongstleden tussen 12.00 en 15.00 uur meer dan 120 kinderen, samen met ouders, opa’s en oma’s en neven en nichten zich volledig in het zweet gewerkt.

 

Zondag 8 september was de ouder en kind dag.

 

Zondag 8 september stond in het teken van ouder en kind. Samen sporten met je kind, hoe leuk is dat? Vraag dat maar aan alle deelnemers. Ze waren laaiend enthousiast.  De vraag was dan ook gelijk: ”Gaan jullie dit vaker doen?” ”Komt dit vast op het rooster?” Inmiddels zijn we gestart met cursus Crossboxing kids en teens. En we hebben goed nieuws, want vanaf 8 januari gaan we starten met een nieuwe cursus. Aanmelden kan alvast via deze link: https://www.sportcenterallround.nl/ouder-en-kind-dag-ongekend-groot-succes/ 
Voor de overige activiteiten houden we jullie uiteraard op de hoogte via onze kanalen. 

 

Hoe zag de ouder en kind dag eruit?

Hoe zag de dag eruit? Je kon je inschrijven voor 1 of meerdere activiteiten. Zo konden de kleintjes (3 en 4 jaar) meedoen met tuimeljudo bij Patrick, voor de kinderen van 5 tot en met 8 jaar was er Bootcamp bij Walter en Siem en HIIT training bij Cathelijne en voor de oudste doelgroep (9 tot en met 12) was er nog Crossboxing bij Kelvin en Anouk. 

En na afloop van deze unieke ervaring.

Na afloop kregen alle kinderen een prachtige medaille voor hun prestatie en stond er een heerlijke beker limonade klaar om de dorst te lessen. Ook tussen, voor en na de activiteiten was er genoeg te beleven. Zo kon er worden geschoten met pijl en boog, konden de kinderen proberen een frisbee te gooien in een Ton, konden ze geschminkt worden en worden omgetoverd tot mooie verbeeldingen, Twister in het groot en voor wie nog niet moe genoeg was hadden we ook nog een springkussen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *