Meet nze trainer Sem

Meet the trainer: Siem

Siem is de nieuwste aanwinst op de fitnessvloer van Sportcenter Allround. We maken meteen van de gelegenheid gebruik om deze topper wat over zichzelf te laten vertellen!

 

Hoe ben je hier terecht gekomen?

 

Ik begon met fitness toen ik in de derde klas van de MAVO zat. Een vriend haalde me over en we hebben samen twee jaar volop getraind. Toen ik naar de MBO ging, wist ik niet echt wat ik wilde, maar ik vond fitness nog steeds erg interessant. Ik besloot om de opleiding Sport en Bewegen te gaan doen.

 

Voor mijn tweede jaar had ik een stageplek nodig. Ik had weleens van deze sportschool gehoord en was er een paar keer geweest. Allround is net even wat anders dan de normale fitnesscentra. Het leek me leuk om wat nieuws te proberen, en zo kwam ik hier terecht.

 

Is je beeld van fitness veranderd sinds je bij Allround werkt?

 

Ja heel erg. Vroeger zag ik fitness echt als een individuele sport. Groepslessen vond ik saai. Maar sinds ik hier werk, ben ik de groepslessen juist super leuk gaan vinden! Je werkt met een groep mensen en je probeert er samen alles uit te halen. Als je daarnaast ook nog eens een goede instructeur hebt, dan gaat iedereen nóg een stapje verder. Dat vind ik echt vet. Ik heb tijdens mijn stage goede begeleiding van Deevid gehad, waarvan ik veel heb geleerd over fitness zelf en hoe je een goede les kunt geven. Inmiddels geef ik zelf Start 2 Train, Strength & Power, Circuit, HIIT, Power Cardio en Abs & Core. Ik vind het superleuk om die lessen te geven en ik begin eindelijk ook de namen van de leden te onthouden. Zo creëer je echt een band, dat is tof.

 

Wat maakt Allround bijzonder?

 

De betrokkenheid van zowel het personeel als de leden. Alle instructeurs zijn oprecht geïnteresseerd in hun klanten en hoe het met ze gaat. Bijvoorbeeld als ze een blessure hebben gehad. Ook de sfeer onder de leden is heel bijzonder. Het valt me op dat mensen niet alleen voor het sporten komen, maar ook echt voor de gezelligheid. Dan gaan ze eerst heel serieus aan de slag in de lessen en daarna drinken ze samen gezellig een bakkie koffie. Dat vind ik geweldig.

 

Siem, heel Sportcenter Allround wenst je een hele fijne verjaardag, en we kunnen oprecht zeggen dat we dolblij zijn met jou als nieuwste aanwinst! Op nog heel veel mooie jaren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *