Onze nieuwe aanwinst: Dhrun!

Hallo allemaal!

Mijn naam is Dhrun en vanaf 1 september ga ik op woensdag en zaterdag aan de slag bij Sportcenter Allround!
In november ben ik lid geworden van Sportcenter Allround. Wat me al snel opviel was de leuke sfeer en het ruime aanbod aan groepslessen op de club. Na kennis te hebben gemaakt met meerdere lessen, leek het mij ontzettend leuk om voor Allround te werken als instructeur.

In 2016 heb ik mijn sportopleiding op hbo afgerond en vorig jaar heb ik mijn tijdelijk certificaat voor Les Mills Bodypump trainer behaald. Nu is het mijn doel om mijn officiële diploma te behalen en de Bodypump lessen te gaan geven. Ook ben ik van plan de HIIT lessen te geven voor Allround!

In de komende periode hoop ik u gauw te ontmoeten! Tot ziens bij Sportcenter Allround!

Met sportieve groet,  

Dhrun

1 gedachte over “Onze nieuwe aanwinst: Dhrun!”

  1. Carla van Soest

    Hallo Dhrun, leuk dat je de woensdag les gaat geven. Ik kijk er naar uit. Ik doe het al een aantal jaar (heel lang). Fijn dat de woensdag weer een instructeur heeft. Veel succes, groetjes Carla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *