Klankschalenbeleving op 8 en 11 september

Op dinsdagochtend 8 september en vrijdagavond 11 september komt Renske de Klerk van Dolce Mano naar Allround voor een moment van rust en verstilling.

Ben je er aan toe om helemaal tot rust te komen? Even tijd voor jezelf en compleet ontspannen? Laat je dan verrassen door de magie van klank, en het ervaren van de innerlijke stilte in jou tijdens een klankschalenbeleving.

De mooie klanken zorgen ervoor dat je niet meer nadenkt en dat je kan los laten wat je bezig houdt. Vrijwel iedereen ervaart een diepe ontspanning, zodra de schalen worden aangeslagen. De klankschalen brengen een positieve verandering in jezelf, geven balans in lichaam en geest en werken door in je onderbewustzijn. Klank is de hoorbare waarneming, trilling de voelbare.

Renske werkt bij de klankschalenbeleving met diverse klankschalen, thingha’s, koshi’s, oceandrum, rainstick en drum. De klankschalen zijn met de grootste zorg uitgezocht, zodat er een mooi samenspel van frequenties ontstaat. Als je je overgeeft aan deze frequenties zal je merken dat je steeds dieper ontspant. En hoe meer ontspannen je bent, hoe beter het effect van de klankschalenbeleving is. Iedereen kan meedoen, en voor iedereen zijn de effecten voelbaar.

Als deelnemer hoef je maar één ding te doen: lekker liggen en ontspannen zodat jouw fysieke en energie lichaam in balans komen.

Natuurlijk kan je de klankschalenbeleving ook zittend op een stoel ondergaan.

Dinsdag 8 september 10.30 uur
Vrijdag 11 september 19.30 uur

 

5 gedachten over “Klankschalenbeleving op 8 en 11 september”

  1. Het is mij niet duidelijk waar ik mij kan aanmelden. Ik meld mij graag aan voor Vrijdagavond 11 sept 19.30 uur, zeer benieuwd lijkt mij heerlijk! Tineke vd Zwan

    1. Sportcenterallround

      Hoi Tineke,

      Dit kan als je naar nieuws gaat en dan de pagina Body en Mind. Ik heb je inmiddels op de lijst gezet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *