Nagenieten van de ladies night

NAGENIETEN VAN DE LADIES NIGHT

Spierbundels, yoga en gin tonics: een kleine greep uit alle verwennerij die voorbij kwam tijdens de Allround Ladies Night van afgelopen vrijdag. Onze eigen Cathelijne deed verslag!

De ladies night was een zeer geslaagde en gezellige avond!

Bij binnenkomst werden de ladies door onze gespierde mannen welkom geheten om vervolgens met hen op de foto te gaan. Daarna was het tijd voor een lekker welkomstdrankje van Berkhout en een feestelijk petit fourtje van Bakkerij Holtkamp.

Er was genoeg te doen voor iedereen. Boven in onze aerobicszaal konden de dames kennismaken met diverse lessen waar dan ook een hoop belangstelling voor was. De zussen Elles en Syona gaven een heerlijk ontspannen meditatie yoga en bij Maaike kon je uit je dak gaan met Bodyjam en je als een echte ballerina voelen met het nieuwste Les Mills programma Barre!

Beneden kon je lekker shoppen bij diverse kraampjes, Tilly van Beek stond er met gave damestassen, José Nus met mooie sieraden, Little Monkey Shop met hippe baby producten en Kaartjelief met trendy stationary en papergoods . Na het shoppen kon je je voeten lekker laten verzorgen door de enthousiaste dames van de Dio en voor huidadvies zat je bij Allround Beauty zeker goed. Voor de creatieve dames waren er workshops te doen zoals een kerstdecoratie maken bij Catching the Dreams en sieraden knutselen bij Andrea’s Tafel.

Wat niet mag ontbreken:

Wat zeker niet mag ontbreken op een ladies night is natuurlijk kleding! Want welke vrouw houdt er nou niet van kleding ??! De Hippe Engel verzorgde een flitsende modeshow waar menig vrouw dan ook zeer enthousiast van werd. Uiteraard werd er nog een dansje gedaan onder het genot van een gin tonic drankje uit onze barcaravan. En aan het einde van de avond kregen de dames die bij de eerste 50 aanmeldingen zaten nog een leuke goodiebag mee naar huis!

Kortom…we kunnen terugkijken op een super leuke avond! We willen iedereen heel erg bedanken voor de enthousiaste medewerking en natuurlijk alle dames voor het komen!