Fitness voor iedereen

De gezelligste sportschool van Den Hoorn, Delft en omstreken draait weer op volle toeren! Fitness tijdens Corona, doe je bij Sportcenter Allround. Ook nu hebben we een volledig sportaanbod.

Zowel buiten als binnen bieden we in moderne trainingsruimtes het breedste aanbod sportlessen aan van de regio.  Daarnaast hebben we in deze periode heel veel ruimte (totaal 600m2) beschikbaar om zelf te trainen

Sportcenter Allround is fitness zoals je het nog nooit hebt ervaren. Wat je niveau ook is, we helpen jou aan een gezondere lifestyle, op een manier die jij leuk vindt. Samen bepalen we je startniveau en komen we tot een begeleiding die perfect bij jou past. Klik hier en vind jouw perfecte training in de gezelligste sportschool van de regio.

Allround Fitness is:

  • Je fit en vitaal voelen en zonder klachten door het leven gaan.
  • Perfect afgestemd op jouw wensen en doelen
  • Starten op je eigen niveau, met professionele begeleiding.
  • Trainen op een manier die je oprecht leuk vindt en bij je past.
  • Groepslessen, personal coaching, Fitness Only
  • De meest gemotiveerde en inspirerende trainers en clubleden
  • Het 5-sterren gevoel met 100% Tevredenheidsgarantie

100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

We hebben voor onze abonnementen  van 12- en 6 maanden altijd een tevredenheidsgarantie. 

Bij onze lidmaatschappen van 6 en 12 maanden geldt een tevredenheidsgarantie. Als je om de één of andere reden niet tevreden bent met wat we je te bieden hebben, kun je binnen 30 dagen je lidmaatschap opzeggen. Je zit dan helemaal nergens aan vast. 

 

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 118 beoordelingen
"Om anderen te kunnen bewegen, moet jezelf bewogen zijn. Dat is Allround waar iedereen zich voor 100% inzet. Een top Sportcenter waar ik me heel erg thuis voel."
Rianne