Tennis

Het hele jaar door kun je bij Sportcenter Allround tennissen in onze tennishal. Onze tennishal is voorzien van een ondergrond van kunstgravel. Je kunt een baan los huren voor één of meerdere uren. Het is geen vereiste om lid te zijn van een tennisvereniging.

Zomer- en Winter contracten

Wil je de zekerheid hebben elke week op hetzelfde uur gegarandeerd te kunnen spelen? Schrijf je dan in voor een vaste zomer- of winterbaan. De tarieven zijn dan ook voordeliger dan wanneer je een baan los huurt. Neem voor informatie, beschikbaarheid en prijzen contact op met Sylvia van Geest; E: sylvia@sportcenterallround.nl of T: 06-22025876.

Zomerpasse-partouts

Vanaf 1 april 2019 kun je tevens een zomerpasse-partout kopen bij Sportcenter Allround. Hierop kun je iedere dag terecht in de tennishal in de periode 1 april 2019 t/m 30 september 2019. Er zijn zomerpasse-partouts voor 3, 4, 5 en 6 maanden. Met de zomerpasse-partout heb je toegang tot de tennishal wanneer deze beschikbaar is voor max. 1½ uur en max. 1x per dag.

Tennislessen

Tennisschool Jan de Rook verzorgt vanaf 1 april 2019 de tennislessen in de tennishal. Voor meer informatie over de tennislessen kun je contact opnemen met Alex Luneman; E: info@tennisschooljanderook.nl of T: 070-3902722.

Inschrijven doe je via: www.tennisschooljanderook.nl.

Scroll naar top