Gym nabij Delft

Sportcenter Allround is dé gym van de regio Den Hoorn, Delft en Westland. In onze schone, ruime sportschool staan onze professionele en gepassioneerde instructeurs klaar om je te helpen bij het behalen van jouw doelen. Met een ruim aanbod aan lessen en activiteiten vind je altijd een sportieve uitdaging die bij je past. Zet de eerste stappen naar een fit lijf in onze gym vlak bij Delft en Westland!

Op zoek naar een sportschool die écht bij je past?
Kom Allround gratis uitproberen!

Ontdek het brede aanbod aan mogelijkheden in onze gym nabij Delft

In onze sportschool hebben sportliefhebbers van alle leeftijden een ruime keuze aan allerlei soorten sporten. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze intensieve judolessen of bokstrainingen voor de jeugd? Deze lessen zijn een fantastische uitlaatklep na een lange dag school of werk. Wil je liever op een ontspannende manier werken aan je flexibiliteit en coördinatie? Dan zijn onze yogalessen echt iets voor jou. Hier leer je je lichaam en geest in balans brengen. Als je liever aan de bak gaat tijdens fitness, dan ben je bij ons ook op de juiste plek. In onze ruime fitnesszaal vind je alle benodigdheden om individueel, met persoonlijke begeleiding of in groepsverband te sporten. En wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor zwangerschapsgym? De keuze is aan jou!

Schrijf je in bij een sportschool met persoonlijke aandacht voor jou

Onze gym in Den Hoorn, in de buurt van Delft en Westland, staat bekend om het persoonlijke contact met haar klanten. Als toegewijde sportschool begeleiden we je van A tot Z om jouw sportieve doelen te halen. Ons doel? Jou met een trots en voldaan gevoel naar huis laten gaan! Schrijf je nu bij ons in en ontdek de vele voordelen van een sportabonnement bij onze gym in Delft. Voor meer informatie bel je naar 015 – 2578924 of stuur je een e-mail naar info@sportcenterallround.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen. Wij verwelkomen je graag!

Vragen? Neem contact met ons op!