Judo voor de jeugd in Den Hoorn en Delft

Judo is een toffe sport die onder de jeugd steeds populairder wordt en dat is voor Sportcenter Allround in Den Hoorn, vlak bij Delft, een reden om deze sport op het programma te zetten. Zelfbeheersing, samenwerken en lef komen samen in een reeks leuke en uitdagende lessen. Het is voor de jeugd van Delft en Den Hoorn een leuke manier om kennis te maken met de bijzondere sport die judo is!

Op zoek naar een sportschool die écht bij je past?
Kom Allround gratis uitproberen!

Toffe lessen judo voor de jeugd in onze sportschool in Den Hoorn, vlak bij Delft

Judo is een sport waarbij je letterlijk leert vallen en opstaan. Bovendien leren judoka’s om met respect met elkaar om te gaan en op een unieke manier met elkaar samenwerken. Kortom, judo is de ideale ontwikkelingssport. De jeugdlessen judo die in onze sportschool in Den Hoorn (vlak bij Delft) worden gegeven, zijn geschikt voor twee verschillende leeftijdsgroepen: vijf tot en met zeven jaar en acht tot en met veertien jaar. Per groepsles leren de kinderen steeds meer facetten van de judosport. Zo kunnen ze kijken of het iets voor ze is en of ze hier in de toekomst mee verder zouden willen.

Meld je kind nu aan

Lijkt je kind het leuk om kennis te maken met de judosport? Meld hem of haar dan aan voor judo speciaal voor de jeugd bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, in de buurt van Delft. Als je vragen hebt over de inhoud van de lessen of je hebt praktische vragen, dan neem je contact met ons op via 015 – 2578924, het e-mailadres info@sportcenterallround.nl of het contactformulier. Kijk ook eens of onze bokslessen voor de jeugd iets voor je kind zijn!

Vragen? Neem contact met ons op!