Fitness & House: hoe vet was dat!?

Laten we meteen duidelijk zijn: Fitness & House was een daverend en feestelijk succes, maar volledig conform de Corona maatregelen.

Extra activiteiten voor onze leden staan hoog in het vaandel, en om het sporten en het moraal een boost te geven, nodigden we zaterdag 28 november twee plaatselijke DJ’s uit om de boel op te zwepen. 

Met super DJ’s Layon Nais en Dj Ajen hadden we de juiste ingrediënten om lekker los te gaan van 19.00 tot 23.00 uur. In drie blokken van maximaal 30 personen hadden we niet één, maar drie keer feest tijdens het fitnessen.

Nadat het podium was opgebouwd en de cardio apparatuur aan de kant gezet (en natuurlijk een light- en soundcheck), ging blok 1 om 19u00 van start.

Met vette discoverlichting en heerlijke beats, werden de eerste gewichten beetgepakt en begonnen de eerste zweetdruppels te komen. 

Behalve het zelfstandig trainen, werd er door trainers Walter en Chris ook nog een HIIT-training georganiseerd. In feestelijke sferen, werden de deelnemers flink aan het werk gezet, terwijl de individuele sporter lekker z’n ding kon doen. Alles natuurlijk volgens de anderhalve-meter-norm.

#supportyourlocal

Onder het motto #supportyourlocal werd er om een vrijwillige bijdrage gevraagd voor onze dj’s, die in deze tijd nauwelijks verdienen. Er werd bij elkaar een flink bedrag opgehaald.

Tussendoor werden de gasten getrakteerd op een heerlijke Powerbar sportdrank, om de energie weer een beetje op te krikken.

Uiteraard zitten we alweer te brainstormen over een volgende editie. We houden je uiteraard op de hoogte.

See ya next time!

Bekijk hieronder de beelden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *